Fikk drømmejobb på Anfield

- Dette her er virkelig drømmejobben med stor D! Jeg elsker fotball og Liverpool, og nå får jeg Anfield som hjemmebane, jubler Mari Lunde.

25-åringen fra Asker utenfor Oslo har elsket Liverpool siden hun fikk øyene opp for den tidligere superspissen Michael Owen som lita jente. Owen har for lengst forsvunnet fra Liverpools hjemmebane. Men Mari er på plass. Mer en noensinne.

- Jeg har mer eller mindre bodd i byen siden 2010. Da reiste jeg over for å ta en bachelorgrad i "creative writing" på John Moores University i Liverpool - og for å se fotball. Jeg ble der i tre år, før jeg reiste hjem til Norge for å jobbe. Men savnet etter byen, fotball og venner ble raskt litt for stort. Så nå flytter jeg tilbake for å ta mastergrad og være Comeon-vertinne, smiler 25-åringen. Hun har sikret seg det som for en innbitt fotballsupporter forsiktig må sies å være en helt ok deltidsjobb.

 -Kort fortalt skal jeg være en slags vertinne på Anfield for utvalgte norske fotballfans. Jeg skal møte de før match, sørge for at de får billettene de skal ha og generelt hjelpe dem til å få en så god fotballopplevelse i Liverpool som mulig. I tillegg skal jeg blogge om livet i byen og fotballkulturen her borte. De som treffer meg, møter forhåpentligvis en imøtekommende, hjelpsom og entusiastisk jente - som er lidenskapelig glad i Liverpool, forklarer Mari.

Det er spillselskapet Comeon.com som står bak Maris nye hverdag i Liverpool. Selskapet inngikk nylig en toårig sponsoravtale med Liverpool FC, og som et ledd i samarbeidet skal de sende heldige fotballfans til hver eneste hjemmekamp på Anfield de to neste sesongene. I den forbindelse var man på jakt etter et vertskap med miks av godt humør, omgjengelighet, stort fotballhjerte og ditto kunnskap om Liverpool. Omlag 100 fotballelskende kandidater meldte seg til "drømmejobben".  Mari driblet dem alle og stakk av med seieren.

- Det var voldsom interesse rundt jobben på Anfield. Vi hadde i bøtter og spann av gode kandidater, men så ganske raskt at Mari hadde alt vi var ute etter. Jeg er helt sikker på at de norske fotballsupporterne vi sender over til Liverpool er i svært trygge hender hos Mari. Vi er kjempefornøyde med å ha henne som representant, smiler Comeons norske sjef, Paul Myklebust.