Fikk hvile frem til torsdag

Liverpool Echo avslører at Brendan Rodgers lot noen av sine spillere hvile helt frem til torsdag etter FA-cupkampen mot Oldham sist søndag.

Etter et knallhardt spilleprogram i julen syntes Rodgers det var på tide med noen dagers hville for sine mest benyttede spillere.

- Spillerne la ned en enorm mengde arbeid i forbindelse med kampene frem til jul, i romjulen og inn i det nye året, uttaler Rodgers til Echo.

- De ofret alt for å oppnå resultater, og vi hadde noen veldig gode prestasjoner. Vi plukket ni poeng av 15 mulige, og kom oss helskinnet gjennom en tøff cupkamp.

- Det er viktig at de kommer til hektene igjen både fysisk og mentalt. Noen av dem fikk fri mandag og tirsdag, og de som spilte alle kampene i juleperioden fikk en ekstra dag fri på onsdag også. Dermed fikk de en sjanse til å lade batteriene.

- Det er noe jeg mener bør skje uansett i dette landet. Etter FA-cupens tredje runde er det en passende tid for alle klubber til å ta en pause på en uke til 10 dager, slik at spillerne får ta seg inn igjen.

- Jeg snakker ikke om en ferieperiode, men en periode for å ta seg inn igjen. Det er bare å se på statistikken over alle skadene som klubbene har, så innser du hvor viktig det er å gi spillerne nok hvile.

- Alle kom opplagte tilbake, og vi har nok tid til å forberede oss til søndagens kamp.