Fikk ikke solgt Borini, Assaidi og Lucas

Liverpool klarte ikke å få solgt Fabio Borini, Oussama Assaidi og Lucas Leiva på transfervinduets siste dag. Victor Valdes kan bli hentet inn senere i høst.

Liverpool Echo skriver at det var Fabio Borini selv om motsatte seg en £13M-overgang til Queens Park Rangers. Liverpool ga Borini tillatelse til å diskutere personlige betingelser med The Hoops, etter at Anfield-klubben takket ja til London-klubbens bud på £10M + ytterligere £3M om ulike klausuler ble innfridd.

Echo skriver at 23-åringen priset seg selv ut av overgangen ved å forlange en ukelønn på hele £90,000. QPR ønsket ikke å gå høyre enn £55,000, og da Borini ikke var villig til å gå med på dette brøt forhandlingene sammen.

- Hans lønnskrav var langt over det vi har råd til, konstaterte QPR-manager Harry Redknapp.

- Av og til må folk være realistiske. Vi kommer ikke til å gjøre tåpelige avtaler, kommenterte QPR-eier Tony Fernandes.

Liverpool har prøvd å kvitte seg med Borini siden de ble enige med Sunderland om en overgangssum på £14M i juli. Italieneren vegret seg imidlertid for å slutte seg til The Black Cats på permanent basis.

Liverpool håpet også å få solgt Oussama Assaidi i dette transfervinduet, men måtte nøye seg med en ny utlånsavtale med Stoke, da The Potters ikke hadde råd til å betale marokkaneren de £50,000 i uken som han krevde.

- Vi er henrykt over at vi fikk ham på lån, ettersom vi forsøkte å sikre oss ham tidligere i vinduet, men da var det ikke mulig, kommenterer Stoke-manager Mark Hughes.

- Du gir aldri opp slike ting, og vi er glade for at vi klarte å komme i mål. Han gjorde det veldig bra for oss i fjor.

Stoke droppet egentlig Assaidi da de sikret seg Victor Moses på lån fra Chelsea, men en alvorlig kneskade som Peter Odemwingie pådro seg sist lørdag gjorde at de prøvde seg på et nytt og siste forsøk, og klarte dermed å sikre seg 26-åringen.

Liverpool Echo skriver at Stoke vil betale Liverpool £1M for å låne Assaidi resten av sesongen, og The Potters vil også betale hele marokkanerens lønn.

Lucas Leiva forlot heller ikke Liverpool i dette transfervinduet. Napoli og Galatasaray var to av flere klubber som ønsket å låne brasilianeren, men Liverpool var kun interessert i en permanent overgang for 27-åringen.

Liverpool endte dermed opp med å kjøpe spillere for totalt £116M i denne transfervinduet, samtidig som de solgte spillere for £83M. Netto utgifter på transfermarkedet i sommer blir dermed £33M.

Echo utelukker imidlertid ikke at det vil komme en spiller til inn før transfervinduet åpner i januar. Liverpool er nemlig interesserte i tidligere Barcelona-keeper Victor Valdes, som kan skrive kontrakt med en ny klubb når som helst ettersom han er klubbløs. Lokalavisen forteller at Liverpool vil vurdere 32-åringens fysiske tilstand i oktober, før de bestemmer seg for om de skal tilby ham kontrakt. Den tidligere spanske landslagsmålvakten er på vei tilbake etter en korsbåndsskade han pådro seg i mars, og ventes ikke å bli spilleklar før i desember.