Flanagan med styrket selvtillit

Jon Flanagan er inne i sin beste periode for Liverpool. Scouseren ventes å spille fra start igjen mot Fulham i kveld, men holder beina solid plantet på bakken.

Jon Flanagan har vært på banen 11 ganger for Liverpool denne sesongen, som er «personlig rekord» for 21-åringen. Det er ingen ting som tyder på at det vil stoppe med det, og det begynner til og med å bli snakk om mulig landslagsspill for spilleren som har gått gradene for de røde fra Anfield. Nylig ble han også nevnt i en tweet fra den legendariske brasilianske backen Cafu, som hadde hørt fra fans at Flanno var det røde svaret på Cafu i Premier League – trolig i sammenheng med kremmerhuset mot Tottenham som betydde hans første scoring med en liverbird på brystet.

- Jeg har fått noen kommentarer om det, gliser Jon da han på Liverpools hjemmeside blir konfrontert med den nevnte twittermeldingen. – Du tenker, «var det virkelig Cafu som sendte en slik tweet», en briljant spiller som jeg har sett opp til. Han er en legende og forhåpentligvis kan jeg en dag nå toppen slik han gjorde det.

- Hver dag ser jeg opp til og følger Stevie på trening, svarer Flanno når han blir spurt om lokale legender som Steven Gerrard og Jamie Carragher, i realiteten de to siste scouserne som har vært fast inventar på Liverpool over tid. – Han gir meg inspirasjon og bare det å trene med ham er glimrende for meg. Da Carra var her var han også en stor støtte, og en stor inspirasjon på min reise så langt.

- Manageren forteller meg hva jeg skal gjøre og hva jeg ikke skal gjøre. Jeg tror også at mitt spill er blitt bedre. Bare det å være tilbake i troppen og å spille er et stort løft, så du må kunne si at selvtilliten min har blitt styrket.

- Det å score mot Tottenham var glimrende og forhåpentligvis kan jeg bidra med mange flere mål. Jeg har blitt igjen etter trening for å bli bedre til å skyte og jeg arbeider hele tiden med det.

- Jeg må bare fortsette å arbeide hardt, fortsetter spilleren som i slutten av august var langt unna en startoppstilling i Liverpool og forgjeves prøvde å komme på utlån for å få spilletid.

- Det lå hele tiden i bakhodet at jeg kunne få en sjanse igjen, så jeg måtte bare jobbe videre. Heldigvis fikk jeg den muligheten. Etter et par skader jeg hadde rundt juletider er jeg nå tilbake igjen og kan forhåpentligvis få en skikkelig periode på laget.