Flanagan:- Rivalene vil være bekymret

Liverpool er for fullt med i tittelkampen. De røde ligger kun fire poeng bak ligaleder Chelsea, og har en kamp mindre spilt London-klubben.

Manchester City er på 4.plass, kun to poeng bak Liverpool og Arsenal med to kamper til gode.

Liverpool viste at de mener alvor i tittelkampen med 3-0 mot Manchester United. Det var Anfield-klubbens første seier på Old Trafford på fem år.

- Det gikk utmerket. Det kunne egentlig ikke ha gått noe bedre. Vi dominerte fra start til slutt. Det var meget komfortabelt, uttaler Jon Flanagan til Liverpool Echo.

- Det blir ikke mye bedre for meg som lokal gutt å kunne hjelpe Liverpool til 3-0-seier på Old Trafford.

- Vi fikk markert oss i dag. Momentumet bygger seg opp. Jeg er sikker på at andre klubber i tetstriden vil være bekymret etter dette resultatet, men vi konsentrerer bare oss om oss selv.

- Vi tror vi kan klare det. Vi må bare fortsette å kjempe. Alle spillere vet at vi ikke har oppnådd noe ennå. Topp fire var målsettingen vår ved starten av sesongen, og vi er på vei mot det nå. Alt annet er bonus.

Steven Gerrard scoret på de to første straffesparkene Liverpool fikk tildelt mot Manchester United, men satte det tredje i stolpen.

- Stevie var utmerket. Han går foran med et godt eksempel, og det var synd for ham at han ikke satte inn straffe nummer tre, slik at han fikk hattrick.

- Vi kom for å ta tre poeng. Vi bryr oss ikke så mye om hvor United befinner seg. Vi bare står på og skal fortsette med å forbedre oss.

Nemanja Vidic fikk sitt ble utvist da han fikk sitt andre gule kort i situasjonen der Daniel Sturridge fikk straffespark.

- Før utvisningen var vi klart det beste laget og skapte mange sjanser. Vi kunne hatt fire eller fem. Rafael var heldig som ikke ble utvist i første omgang ettersom det var viljehands.

- Vi hadde jobbet hardt hele uken på treningsfeltet, og forberedelsene ble omsatt ute på banen.

Liverpool har nå flere poeng enn de tok hele forrige sesong. De holdt buret rent på Old Trafford for første gang siden 2004.

- Backrekka har fått litt kritikk denne sesongen, men vi har jobbet hardt for å forsøke å tette igjen bakover.

- Vi har nå holdt buret rent i to kamper på rad. Forhåpentligvis kan vi holde nullen flere ganger frem til sesongslutt.