Flere legender til Fredrikstad

Det er nå klart at Jari Litmanen og Bjørn Tore Kvarme også blir med på Liverpool Legends-laget som møter Fredrikstad-veteraner på Fredrikstad Stadion 6.september.

Litmanen og Kvarme - og John Durnin - blir en del av troppen som allerede inkluderer navn som Jan Mølby, John Barnes, Michael Thomas og Vladimir Smicer. Samtidig har Dietmar Hamann dessverre måttet melde forfall.

Litmanen har i tillegg til sin tid i Liverpool, vært i klubber som Barcelona og Ajax - sistnevnte vant han Champions League med i 1995. Han fikk 137 landskamper for Finland.

Fra Fredrikstad meldes det at det er vært stor interesse for Liverpool Legends-kampen. Over halvparten av billettene til Liverpool Legends Dinner, som arrangeres på kveldstid etter selve kampen, er revet bort. De som vil være med på middagen bes derfor bestille dette raskt.

I tillegg til bankett med Liverpool Legends Dinner i restaurantlokalene på Stadion er det også mulighet for egen losjebox for 12 personer under kampen. Her er det førstemann til mølla for påmelding!

Billettene til kampen koster 200 kroner for voksen og 100 kroner for barn. Det blir free seating (unumererte plasser), og det er hovedtribunen samt ståtribunen på elvesiden som åpnes for dagen. Ståtribunen gjøres for anledningen om fra Plankehaugen-felt til kampens eget "The Kop".

Auksjonen er i gang: Du kan spille med Liverpool Legends

Det tilbys 10 losjeboxer med plass til 12 personer. Prisen her er kun 450,- per person, og inkluderer kampbillett, pølsebuffet og ikke minst et minneverdig besøk av spilleren som losjeboxen har navn etter. En flott mulighet til å både høre gode historier fra en Liverpool-legende, og sikre seg både autograf og bilde sammen med vedkommende. Boxene bestilles gruppevis, og prisen eks mva for en hel boks til 12 personer er kun 4600 kroner.

Liverpool Legends Dinner starter klokken 19.30 i restaurantlokalene på Stadion, og det er kun 140 plasser til salgs - så her gjelder det å være tidlig ute! I prisen på 495,- ligger blant annet middagsbuffet og underholdning med blant annet historier og prat med Liverpool-heltene. Her blir det også auksjon av draktene spillerne har spilt kampen i.

Du kan allerede nå bestille billetter til kamp, bankett og booke din egen losjebox ved å sende epost til [email protected] med ditt navn, mobilnummer, adresse og antall billetter. Det sendes da ut betalingsinformasjon, og når betalingen er gjort innen oppgitt frist, legges billettene til henting før kampen. På kampdagen vil billettluka være åpen fra klokken 14, og det vil også være mulig å komme innom og kjøpe billettene på dagtid uken før kampen.

Dette er spillerne som kommer, de det legges opp losjebox til er markert med stjerne: 

Rob Jones *
Jason McAteer * 
Mark Wright * 
Michael Thomas* 
Phil Babb * 
Bjørn Tore Kvarme * 
David Thompson 
John Wark * 
Don Hutchinson 
Jan Mølby * 
Vladimir Smicer * 
John Barnes * 
David Burrows
Tony Warner
Jari Litmanen
John Durnin

Flere av losjeboksene er allerede booket, men det er noen igjen. Kontakt FFK på epost [email protected] for hva som er ledig. Med egen losjeboks får 12 personer kampbillett og egen losjebox med et hyggelig besøk av spilleren som boxen er navngitt etter - i tillegg blir det pølsebuffet for de 12. Prisen er kun 450,- per person - 5400 kroner for hele boxen. Firmaer får dette altså til kun 4600,- eks mva.

Billettene til kampen er nå ankommet Fredrikstad Stadion, og kan kjøpes mellom 9 og 15 på hverdager (inngang 1).