Flere utlånte i aksjon

En utlånt Liverpool-kvartett spilte fra start i ettermiddag, mens Oussama Assaidi fikk de åtte siste minuttene i sin sesongdebut. Sebastián Coates ikke med for Sunderland.

Luis Alberto startet i playmakerrollen for Málaga mot Levante hjemme på Estadio La Rosaleda i ettermiddag. Spanjolen skal ha hatt to skudd på mål i tillegg til et tverrliggertreff, før han ble byttet ut i det 56. minutt. Kampen endte målløst.

West Bromwich og Andre Wisdom gikk på sitt andre tap i Premier League denne sesongen og står med to poeng etter fire runder. Liverpool-spilleren var på banen i hele kampen for hjemmelaget mot Everton, som vant 2–0 på The Hawthorns. Wisdom pådro seg et gult kort like før slutt.

Oussama Assaidi fikk sine første minutter for Stoke denne sesongen da han ble byttet inn med åtte minutter igjen på kampuret mot Leicester på Britannia. Bortelaget ledet imidlertid kampen 1–0 og holdt stillingen den gjenværende tiden. Det betyr at Stoke har én seier, én uavgjort og to tap så langt.

Sunderland spilte 2–2 hjemme mot Tottenham, men midtstopper Sebastián Coates var ikke med i 18-mannstroppen til vertskapet og må følgelig vente på sin Sunderland-debut.

João Carlos Teixeira (bildet) fikk spille tre kvarter for Brighton og sto for den målgivende pasningen på lagets andre av to scoringer. Brentford var imidlertid sterkere og vant 3–2.

Swindon startet med Brad Smith på venstrebacken mot Bradford på bortebane i ettermiddag. 20-åringen ble byttet ut etter 68 minutter, men ble vitne til at laget hans vant. Alle målene ble scoret mens Smith var på banen.