Føler ikke ekstra press

Brendan Rodgers føler ikke ekstra press. Har full støtte av eierne for laguttaket mot Real Madrid, og er betalt for å ta vanskelige avgjørelser.

Debatten om laguttaket mot Real Madrid raser videre.

 

- Det eneste jeg viste var at jeg stoler på laget, og denne troppen med spillere. Jeg fryktet aldri at vi ville tape syv-åtte null dersom jeg spilte med dette laget, og hva som ville bli konsekvensene av det. Jeg ville aldri gjort det. Jeg ville aldri valgt et lag jeg ikke trodde kunne få et resultat fra kampen, sier Rodgers til Guardian.

 

- Jeg har aldri i mitt liv gått inn mot en kamp og følt at vi ikke kom til å få et resultat. Tanken og strategien bak det handler mye om analysering av motstanderen. Du må være tøff nok til å ta avgjørelsene som manager, og det er derfor du blir betalt de pengene du blir. Dersom du tar flere feilvalg enn riktige vil du miste jobben - så enkelt er det.

 

- Det er en stor risiko, men jeg er fornøyd med avgjørelsene jeg tar. Det kan være en stor avgjørelse, og folk tenker kanskje at du tar en stor risiko, men du kan veie opp risikoen med gevinst. Gevinsten for meg var at jeg fikk muligheten til å stole på troppen, og forhåpentligvis vil det beste som kommer ut av det være for meg med spillerne. Vi fikk ikke helt resultatet, men det lover bra for fremtiden.

 

Tom Werner er over i Liverpool denne uka, og vil være på Anfield når Chelsea kommer på lørdag. Rodgers føler ikke ekstra press.

 

- Jeg kjenner det ikke, sier Rodgers på spørsmål om det er ekstra press.

 

Han har fått støtte etter laget han sendte ut mot de spanske gigantene på tirsdag.

 

- Jeg snakket med Tom, og han så straks motet med å spille med et annet lag og yngre spillere, og hvordan jeg har håndtert situasjonen her. Eierne har alltid vært støttende, og har vært strålende.