Før kampen: Crystal Palace - Liverpool

Liverpool har vunnet 16 av 28 ligakamper mot Palace. Syv har endt uavgjort og fem er tapt. På Selhurst Park står Liverpool med fem seirer, fem uavgjort og fire tap.

Alle de fire ligatapene på Selhurst Park har endt 0-1.

Liverpool har scoret i åtte av ti Premier League-møter med Crystal Palace. De røde har totalt nettet 26 mål. I de seneste fire ligakampene på Selhurst Park har Anfield-klubben scoret 12 ganger.

De røde har vunnet to av de seneste syv kampene borte mot Palace, og tre av de seneste 12 i alle turneringer. På fem Premier League-besøk har de vunnet to, spilt to uavgjort og tapt én. Uansett bane har Liverpool seks seirer, tre uavgjort og ett tap.

Liverpool er to mål unna 600 bortemål i Premier League-historien.

Simon Mignolet kan få sin 50. ligakamp for Liverpool i dag. Det vil bli hans 90. ligakamp på rad. Forrige gang han mistet en Premier League-kamp var i april 2012.

Adam Lallana er kun ett mål unna 50 scoringer i ligaen.

Liverpools 17 mål i liga og cup denne sesongen, selvmål ekskludert, har kommet fra 12 ulike spillere. Bare 13 spillere fant veien til nettmaskene hele forrige sesong.

Palace har ikke tapt en eneste av de fem seneste hjemmekampene mot Liverpool i liga og cup.

London-klubben har vunnet én av de seneste ti ligamøtene med Liverpool – i 2005. På de ti kampene har de nettet ti mål. Åtte av målene har kommet på de fem seneste møtene.

Palace står uten seier på fem kamper. Forrige trepoenger kom i mot Leicester (2-0) i slutten av september.

De har sluppet inn to eller flere mål på fire av de seneste fem ligakampene, og åtte på 11 kamper i øverste divisjon denne sesongen.

Crystal Palace-forsvarer Martin Kelly spilte 62 kamper og scoret ett mål for Liverpool.

Palace har fått tre spillere utvist denne sesongen. Jason Pucheron på åpningsdagen mot Arsenal. De to øvrige har kommet i de fire seneste kampene – Damien Delaney mot Chelsea og Mile Jedinak mot Sunderland, begge på Selhurst Park.

Neil Warnock har aldri beseiret Liverpool på fem forsøk i lagspillet med QPR, Sheffield United og Notts County. Hans eneste seier på totalt syv kamper kom i semifinalen i ligacupen i 2003. Da vant Sheffield United 2-1 i første kamp, men Liverpool gikk likevel til finalen.

Premier League-møter på Selhurst Park:
13/14 3-3 Allen, Delaney (sm), Suarez

04/05 0-1

97/98 3-0 McManaman, Owen, Leonhardsen
94/95 6-1 Mølby (str.), McManaman 2, Fowler, Rush
92/93 1-1 Rush