For lite tid på treningsfeltet

Brendan Rodgers føler han får for lite tid på treningsfeltet denne sesongen, og det har tvunget ham til å innta en mer autoritær managerrolle.

- Jeg har mindre tid til rådighet på treningsfeltet denne sesongen. Problemet mitt er at jeg ikke får prøvd ut ting. Jeg får ikke terpet nok på ting, forklarer Rodgers til Daily Mail.

- Det ville ikke ha vært noe problem om jeg hadde jobbet med den samme spillergruppen i to år, og bare hadde hentet inn et par nye spillere. Men jeg har ni nye spillere, og ikke tid til å terpe på ting med dem.

- Når jeg kom til Liverpool fikk jeg innført mine prinsipper, og gjorde det klart at dette er måten jeg jobber på. Så snart jeg hadde blitt husvarm og folk forsto dette, ble jeg litt mer demokratisk og pedagogisk. Men etter Palace-kampen skjønte jeg at jeg måtte bli mer autoritær igjen.

- Jeg har gitt klarere beskjeder, og vært mer konsis i måten jeg har jobbet på. Til syvende og sist handler det om å vinne, og etter Crystal Palace-kampen måtte jeg foreta meg noe, for vi var ikke i nærheten av vårt vanlige nivå eller standard. Så jeg måtte finne en løsning for å vinne kamper.

Rodgers ser nå frem til tirsdagens Champions League-kamp mot Basel, som han er fullt klar over at Liverpool må vinne for å gå videre i turneringen.

- Det er en tøff turnering. Men vi har i årenes løp sett at det ikke alltid er det beste laget som kommer lengst. Nå konsentrerer vi oss kun om å avansere fra gruppen. Klarer vi det, vl vi bli bedre senere.

- Vi kjenner til hva som skjedde mot Olympiakos for ti år siden. Liverpool gikk hen og vant turneringen senere det året, etter såvidt å ha gått videre. Jeg gleder meg virkelig til å høre stemningen på Anfield tirsdag kveld.