Forhandler om navnerettigheter?

Liverpool-eier John W. Henry har reist til Dubai sammen med Rick Parry, tidligere administrerende direktør, for mulige forhandlinger om nye sponsorer til Anfield, skriver Andy Hunter i The Guardian.

Turen dreier seg trolig om Fenway Sports Group sin jakt på sponsorer til Liverpools hjemmebane, som skal utvides og fornyes for omkring 750 millioner kroner over de neste årene.

Nå tyder det på at klubbens amerikanske eierselskap forhandler med folk fra Midtøsten om mulig sponsing eller navnerettigheter i forbindelse med utbyggingen.

Hunter skriver at det nok ikke er kun Liverpool som står i tankene på Henry, som også eier baseballklubben Boston Red Sox, men fordi Parry er med på reisen sørøstover, øker sannsynligheten for at det handler om en ny sponsoravtale for de røde.

Speidere sparket

The Guardian melder samtidig at Liverpool har skilt lag med tre av klubbens talentspeidere. Alan Harper, Mel Johnson og Mike McGlynn er alle fjernet fra sine poster i et forsøk på å fornye Merseyside-klubbens speidernettverk.