Fornøyd U21-sjef

U21-manager Alex Inglethorpe var fornøyd etter at laget hans hadde scoret fem mål og senket Peter Beardsley sitt Newcastle. Dunn med selvtillit etter Melwood-økter.

Liverpool satte ballen i mål fem ganger, og kunne fort hatt flere i kveldens kamp. Manageren var langt mer fornøyd etter denne kampen enn da han ble intervjuet like etter kampslutt i forrige kamp mot Blackburn.

 

- Det var en underholdende kamp for de nøytrale. Førsteomgang var utrolig åpen, og jeg synes vi startet bra, hadde kontroll og skapte sjanser, og ut av ingenting lå vi under. I den andre omgangen var vi mer solide, og spilte bedre det siste kvarteret og fikk noen flere scoringer, sa Inglethorpe til LFCTV.

 

U21-sjefen fikk spørsmål om Brad Smith.

 

- Han er rask, er han ikke? Han er offisielt rask. Han er det du ønsker når kampen åpner seg og du kan kontre. En ting er å være så rask, men det å få til den pasningen i den farten er imponerende.

 

Dunn scoret to mål på Anfield i kveld.

 

- Han blir bedre. Hver uke kan du se at han forbedrer seg, og det er det vi ønsker fra han. Dersom han fortsetter utviklingen tror jeg vi har en spennende spiller her.

 

Det gjorde også Peterson.

 

- Han gir alltid 100 prosent uansett hvor han spiller. Han er flott å jobbe med. Han gjør sitt beste på trening, og jeg er glad på hans vegne.

 

Dunn var fornøyd etter sine to scoringer.

 

- Laget var strålende i dag. Vi måtte fortsette med vårt spill, og utnytte det dersom de gjorde feil, sa Dunn. Han har trent på Melwood i det siste.

 

- Når du trener med spillere som Gerrard, Sturridge, Suarez og Coutinho, så gir det deg selvtillit som hjelper deg i kamp.