Første bortekamp i Champions League på fem år

I kveld spiller Liverpool sin første bortekamp i Champions League siden et oppgjør på Ferenc Puskas Stadium i Budapest i november 2009, da en scoring av David N'Gog sørget for at Debrecen ble slått 1-0.

Den regjerende sveitsiske mesteren Basel er vertskap for de røde på St Jakob Park i kveld, og i Liverpool-leiren ser man frem til kampen.

- Vi har ventet i mange år på en kamp som denne. Nå som vi er her, ønsker vi å gå ut på banen og prestere, og sørge for at vi får med oss de tre poengene, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Dette blir en tøff kamp for oss. Basel har spilt fast i Champions League, så de kjenner nivået og har den erfaringen som kreves. Vi har sett at de er et veldig godt lag.

- De er topplaget i Sveits, og jeg tror vi får noe å bryne oss på. Vi ser virkelig frem til oppgjøret.

- Basel burde ha scoret mer enn ett mål da de tapte mot Real Madrid. De var gode i angrep, og de gjorde et flott mål i den kampen.

- De spiller veldig god fotball, og har flere teknisk begavede spillere. De spiller 3-5-1-1 eller 4-2-3-1, og er teknisk gode.

- De har raske spillere, og i sin kaptein, Marco Streller, har de en kar som scorer jevnt og trutt. Jeg har sett nok kamper av dem. Jeg så dem også live mot Schalke i fjor. De var uheldige som ikke gikk videre fra gruppen forrige sesong. Vi forventer en tøff kamp.