Fortet Anfield

Lidenskapen og støtten til supporterne, som er blitt antent av Liverpools aggressive angrepsfotball, står ifølge Brendan Rodgers bak en ligasesong hvor de røde så langt har vunnet 15 av 18 kamper hjemme.

Etter 18 spilte hjemmekamper i Premier League 2013/14 står Liverpool med 15 seire, en uavgjort og to tap. 51 mål er scoret og 17 sluppet inn, og er grunnmuren i en sesong hvor de røde minimum vil få en plass på pallen.

- Anfield er en vidunderlig plass for oss å spille, sier Brendan Rodgers før over 40000 hjemmesupportere på søndag vil hylle de røde foran, under og etter avslutningskampen mot Newcastle.

- I disse siste par månedene, hvor en har sett flaggene og supporterne, synes jeg fotballen kan være stolt over at en har en klubb som kommer sammen og demonstrerer lidenskapen sammen med supporterne på en slik måte.

- Dette er en vidunderlig by, en unik by på verdensbasis når det er snakk om fotball og som har vist en slik kvalitet i måten de har støttet oss på og som spillerne har gitt respons på.

- Jeg har alltid sagt at det er opp til spillerne, fortsetter Rodgers om atmosfæren på Anfield. - *Supporterne er der for å støtte og de må støtte hva de ser.  Vi har et virkelig offensivt spill med stor aggresjon og hensikt, og jeg tror supporterne forstår ærligheten og innsatsen til dette laget.

- Kombinasjonen av deres glimrende støtte sammen med vår kvalitet og selvtillit har sørget for at Anfield igjen har blitt et virkelig vanskelig sted å reise til.

- Formen du viser hjemme er vesentlig hvis du har til hensikt å kjempe i toppen. Vår innstilling er at vi skal vinne hver kamp. Du må gi stor kreditt til supporterne som har støttet oss på en slik måte, det har løftet spillerne.