Fortsatt ingen endelig stadionavgjørelse

John W. Henry er fornøyd og støttende til arbeidet som blir gjort rundt Anfield, men en endelig avgjørelse på stadionspørsmålet er enda ikke tatt.

Liverpools eiere foretrekker å bygge ut Anfield fremfor å bygge et nytt stadion i Stanley Park. Det har vært lite mediaoppmerksomhet om hva som skjer på den fronten, men da John W. Henry var tilstede på Aston Villa-kampen møtte han supporterkomitéen og fikk spørsmål om hvordan klubben lå an med stadionplanene.

 

- Vi er støtter fortsatt bystyret og Your Housing Group sitt Anfield Vision-prosjekt, som ble lansert i juni ifjor, for å transformere Anfield-området. Siden da har en enorm mengde arbeid blitt gjort av klubben rundt mulighetene for en utvidelse av stadion, men noen endelig avgjørelse skal fremdeles være basert på sikkerhet, svarte Henry ifølge Liverpoolfc.com.

 

- Vissheten om at vi vil få de nødvendige tomtene rundt stadion for å lette en eventuell utvidelse, sikkerhet for at en eventuelt kan utvide mer i fremtiden, og sikkerheten om at vi vil være i stand til å få det til i et komplisert landskap.

 

- Vi er svært positive til utviklingen så langt, og vil fortsette å støtte regenereringsprosjektet.