Fortsetter protesten

Liverpool-eier John Henry har svart på Spirit of Shanklys brev angående billettpriser, men supporterorganisasjonen bebuder at man vil fortsette å holde flagg og bannere borte fra The Kop inntil et møte har funnet sted.

Supporterunionen Spirit of Shankly og fangruppen Spion Kop 1906 sendte et åpent brev til Mr Henry der man gjorde det klart at man vil slutte å ta med flagg og bannere inn på The Kop inntil man har fått et møte for å diskutere billettprisene på Anfield, som supporterne mener er alt for høye.

- John Henry har svart på brevet, og sagt at klubben vil ta kontakt. Vi har ikke fått noen bekreftelse på at det blir et møte. Inntil et møte er avholdt vil vi fortsette protesten, forteller Jay McKenna i Spirit of Shankly til Liverpool Echo.

- Protesten vil fortsette i helgen og den 9.desember, og helt frem til de tar kontakt.

Protesten ble startet i forbindelse med kampen mot Stoke forrige helg,
der supporterne fjernet alle sine faste flagg og bannere, og i stedet stilte med bannere som satte fokus på de høye billettprisene.

- Flaggene vil ikke komme tilbake på The Kop før Liverpool-ledelsen har sagt seg villige til å møte oss, sier McKenna.

- Det store spørsmålet de må spørre seg selv er hva de ønsker for Liverpool i fremtiden. Ønsker de å prise fansen ut? De priser ut folk som har skapt stemning uke inn og uke ut i en årrekke. Vi, supporterne, vil være her om 20 års tid når disse eierne er borte for lengst. Vi kommer ikke med urealistiske krav.