Forventer vanskelig kamp

Liverpool har ikke vunnet hjemme mot Aston Villa siden desember 2010, og Brendan Rodgers forventer en ny vanskelig kamp mot Birmingham-klubben i morgen.

Christian Benteke scoret to mål da Aston Villa vant 3-1 i Brendan Rodgers’ første sesong i Liverpool. I januar kom Liverpool tilbake til 2-2 etter å ha ligget under 0-2.
- På bortebane har vi vunnet greit mot Villa, men hjemme har det vært vanskelig for oss, uttaler Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Vi slet mot dem i mitt første år her, og vi ble grundig slått den dagen. Forrige sesong startet vi tregt, men vi viste viljestyrke og motstandsdyktighet til å komme tilbake og spille uavgjort.

- Det kommer til å bli en vanskelig kamp, men vi spiller på hjemmebane. Det forventes alltid at vi skal gjøre det bra på Anfield.

Liverpool vil få gjensyn med Aly Cissokho og Joe Cole, men slipper å møte Benteke. Spissen har vært ute siden før VM grunnet avrevet akillessene.

- Villa har begynt bra, og det er ikke overraskende ettersom de har noen talentfulle spillere som Weimann, N’Zogbia, Delph og Agbonlahor.

- Jeg er glad på Pauls vegen ettersom det var vanskelig for ham i hans første sesong. Det har vært begrenset hva han har kunnet bruke av penger og hva han har kunnet hente inn.

- Han har bygget opp en ung gruppe som har utviklet seg og vokst, og gruppen har blitt bedre. Denne sesongen vil han se at tilliten han har gitt dem vil bære frukter. Paul er en fremragende manager og en god fyr.