Forventet ikke tittelkamp

Da Simon Mignolet skrev under for de røde i fjor, trodde han ikke at laget skulle klare å være med i gullkampen allerede i sin første sesong.

– Å spille for Premier League-tittelen helt til sesongens siste kamp, er noe jeg ikke hadde forventet. Jeg er veldig fornøyd med sesongen, sa sisteskansen.

Han innrømmer at det var litt surt å ikke vinne ligaen når man først hadde kommet så langt, men klarer uansett å se tilbake på en vellykket sesong der Champions League-billetten ble sikret allerede i april.

– Det var målet før sesongen. Man må se på hvor vi kom fra, og det vi har fått til denne sesongen, er utrolig. Nå kan vi bygge videre på dette til neste sesong. Det er en tro her nå, så vi prøver igjen neste sesong.

Mignolet, som kostet ni millioner pund fra Sunderland i fjor sommer, har holdt nullen ti ganger i sitt jomfruår på Merseyside og gleder seg til Europa-cup etter sommeren.

– Det var vært en enorm reise for meg siden dag én. Når du kommer til et nytt sted, tenker man først og fremst på å tilpasse seg, forklarte han.

– Å spille i Champions League blir en ny opplevelse for meg neste sesong. Jeg er veldig glad for å være en del av det, og forhåpentligvis kan vi gjøre det enda bedre neste år.