Frenz United Indonesia - Liverpool U17 2-3

Liverpool U17 slo Frenz United Indonesia 3-2 i en oppvisningskamp ettermiddag, etter å ha ledet 3-0 med seks minutter igjen å spille.

Liverpools lag: Firth (Jackson 41); Travis, Sheron, Whelan, Griffin; Virtue-Thick (Dobie 47), Rimmer, Quigley (Garton 53), Watts; Lennon (Maxwell 58), Redmayne.
Reserver: Brimmer.

Det spilles 2x40 minutter i disse kampene.

1.min: Avspark tas til full allsang av "You'll Nver Walk Alone" på tribunene.

9.min: Liverpool med kampens første avslutning på mål. Mye balltrilling de første minuttene på Sultan Agung Stadium.

12.min: En av vertenes spillere løper gjennom hele Liverpool-forsvaret, men slår en meningsløs pasning på tvers av feltet når han heller burde ha avsluttet alene med keeper. Ingen med inne i feltet.

14.min: Rimmer og Watts prøver å spille seg gjennom Frenz-forsvaret, mens stoppes like innenfor 16-meteren.

15.min: Enorme sjanser til Liverpool etter klabb og babb inne i feltet. Både Rimmer og Redmayne med muligheter til å sette ballen i mål fra kloss hold.

24.min: Liverpool får straffe, når Lennon legges ned innenfor femmeteren etter å ha rundlurt sin oppasser.

25.min: 0-1 BROOKS LENNON. Lennon setter selv straffesparket knallhardt i mål, oppe til venstre.

26.min: Vertene på en farlig visitt, men skyter 3-4 meter utenfor.

34.min: Sheron får gult kort for en felling midt på banen.

35.min: Godt Liverpool-angrep avsluttes med at Brooks Lennon skyter rett på keeper fra skrått hold. Corner for gjestene.

38.min: Nytt gult kort til Liverpool. Denne gang til Virtue-Thick for en stygg takling.

40.min: 1 minutt er lagt til i første omgang.

40+1.min: Liverpool-keeper Firth må gjøre en god redning på et skudd fra vertene. Corner for hjemmelaget.

Liverpool leder fortjent 1-0 ved pause, etter en straffescoring av Brooks Lennon, som selv skaffet straffesparket. Samme mann har hatt en ball til i nettet, men denne scoringen ble tvilsomt annullert for offside. Liverpool har hatt ballen mest, og hatt et spillemessig overtak, men vertene er farlige på kontringer, og kunne med litt bedre avslutninger fort ha fått en utligning. Mot slutten av omgangen ble det ganske høy temperatur i kampen, etter at et par stygge taklinger av Liverpool-spillerne resulterte i gule kort. Vertene slapp unna kort på en tilsvarende takling mot Brooks Lennon ute ved sidelinja.

2.omgang:

41.min: Liverpool har byttet keeper i pausen. Ben Jackson erstatter Andy Firth. Frenz United Indonesia gjør også et par bytter foran de siste 40 minuttene.

42.min: Vertene kunne fått straffe når Ben Jackson går inn i beina på en av hjemmelagets spillere, men spilleren holder seg på beina og sjansen renner ut i sanden. Liverpool heldige der.

43.min: Vertene har åpnet omgangen friskt, og får frispark i god posisjon. Frisparket går imidlertid over mål.

44.min: 0-2 REDMAYNE. Fantastisk avslutning av unggutten fra Blackburn, som setter ballen helt i krysset fra 16 meter. Meget bra avslutning.

47.min: Liverpool gjør et bytte. Ut går kaptein Virtue-Thick, inn kommer Dobie. LIam Griffin tar over kapteinsbindet.

53.min: Nytt Liverpool-bytte. Garton inn for Quigley.

55.min: 0-3 BROOKS LENNON. Lennon skjærer inn fra høyre og fyrer løs. Keeper gir retur, og Liverpools nummer 7 setter returen i det tomme målet.

56.min: Vertene gjør et bytte.

57.min: Enorm sjanse til vertene, som de misbruker når angriperen ikke får rent treff alene med keeper.

58.min: Maxwell kommer inn for Brooks Lennon.

59.min: Redmayne setter ballen i mål, men scoringen blir ikke godkjent. Offside.

60.min: Garton med en brukbar avslutning, men keeper er nede og redder det lave skuddet.

72.min: Vertene får straffe når en spiss på vei mot mål felles. Rimmer får gult kort.

73.min: Frenz gjør et bytte før straffesparket tas.

74.min: 1-3: Ben Jackson går feil vei på straffesparket.

75.min: Ny Liverpool-spiller får gult kort. Innbytter Dobie.

76.min: 2-3 Sheron mister ballen like utenfor 16-meteren, og vertene skyter i mål. Frenz er tilbake i kampen igjen, og presser på nå i sluttminuttene.

80.min: Tre minutter er lagt til.

80+2.min: Vertene får frispark i god posisjon, men misbruker forsøket.

Vertene gikk friskt til verks i begynnelsen i annen omgang, men så fikk Liverpool en tidlig scoring som tok mye av piffen ut av vertene. Når så Brooks Lennon økte til 3-0 et kvarter ut i omgangen virket kampen å være avgjort. To sene scoringer av vertene førte imidlertid til nervøsitet i Liverpools bakre rekker i sluttminuttene, men de røde red stormen av og vant 3-2.