Frisk og med bedre selvtillit

Liverpool synes å være i markedet for en ny venstreback, men etter en skadeutsatt siste sesong er Jose Enrique friskmeldt tilbake og vil kjempe om plassen med større selvtillit.

- Det har trolig vært det vanskeligste året i mitt liv som fotballspiller, reflekterer den 27-årige spanjolen til Liverpools hjemmeside under treningsleiren i USA.

- Nå har jeg lagt dette bak meg og er veldig fornøyd med å være tilbake i trening sammen med laget.

- Jeg føler rimelig bra. Fysisk har jeg fortsatt en del å gå på, siden jeg var godt fornøyd med at manageren byttet meg ut ved pause, fortsetter Jose Enrique etter at han spilte 1.omgang i siste kamp mot Roma.

- Det er hard trening og varmen gjør det enda mer krevende, men samtidig trives jeg i dette været. Det vil også være bra for oss, siden det vil bli mye lettere når vi kommer tilbake til England.

- Vi løper mye og blir stadig sterkere. Personlig føler jeg at jeg også har fått mer selvtillit. Etter ti måneder ute, da var det vanskelig å komme tilbake sammen med mine lagkamerater for å trene og spille. Nå føler jeg meg imidlertid helt fin. Jeg spilte 45 minutter for noen dager siden og håper jeg kan spille mer i de kommende kampene.