Frykter at Liverpool vil ha revansje

Hull-forsvarer Curtis Davies frykter et revansjesugent Liverpool i morgen, etter fotball-leksjonen Anfield-klubben fikk av Real Madrid på onsdag.

- Det er vanskelig å si om det finnes noe godt tidspunkt å møte Liverpool på, for de vil finne formen på et eller annet tidspunkt, sier Davies til Hull Daily Mail.

- Når gode lag har dårlige perioder, vil de på et aller annet tidspunkt slå tilbake. Vi ønsker ikke å være laget som får dem tilbake på skinnene. Det må vi være oppmerksomme på.

- Presset vil være på Liverpool. De har ikke startet sesongen så bra som de hadde ønsket, så vi må reise dit og forsøke å spille en solid kamp. Klarer vi å ta vare på sjansene våre, kan vi skape problemer for Liverpool, akkurat som vi gjorde for Arsenal.

- Jeg så ikke Liverpools kamp mot Real Madrid, men det virker som folk snakker om Balotelli når det egentlig var forsvarstabber som førte til at de tapte. Det virker som det er litt ansvarsfraskrivelse som foregår, i alle fall i pressen. Det handler ikke om en individuell spiller.

- Balotelli er stor, sterk, rask og teknisk god. Det eneste er at han ikke er i form. Rickie Lambert er også en vanskelig kar å stoppe. Han er en ruvende spiss. En god fotballspiller, som også kan spille kombinasjonsspill.

- Uansett hvem som spiller av dem, er de begge landslagsspillere og begge kvalitetsspillere. Som forsvarer må du være på hugget og sørge for at de ikke får score mål.

Davies er ikke bekymret over at Hull må unnvære den skadede trioen Steve Harper, Michael Daswon og Nikica Jelavic.

- Se på spillerne som kan komme inn. De spilte 20-30 kamper forrige sesong. De vet hva dette handler om.