Fulham U21 - Liverpool U21 2-1

Liverpool tapte 2-1 for Fulham i toppoppgjøret i U21 Premier League på Craven Cottage i ettermiddag. Jack Dunn med et trøstemål på straffespark. Keeper Lawrence Vigouroux på prøve fra Tottenham.

Liverpool U21: Vigouroux, Williams, Smith, Paez, Jones (c), Rossiter, Ojo (Randall 54) , Brannagan, Peterson, Dunn, Teixeira (Maguire 46) (Kent 81).

Benk: Fulton, Baio.

Fulham U21: Oberschmidt, Passley, Banya, Boateng, Buatu, Pritchard, Mesca, Christensen, Plumain, David, Della Verde.

Benk: Brennan, O'Reilly, Islamovic, Nabay, Adebayo.

Liverpool leder U21 Premier League og møter ligatoer Fulham bak lukkede dører på Craven Cottage. Alex Inglethorpes mannskap er foran London-klubben på bedre målforskjell, men har to kamper mindre spilt. De fire beste lagene går til sluttspill for å kåre nasjonal mester.

Alex Inglethorpe gjør fire endringer fra laget som møtte Newcastle. Lawrence Vigouroux, som er på prøve fra Tottenham, vokter målet. Førstelagsaktuelle Joao Carlos Teixiera er med fra start. 16-årige Seyi Ojo får sin første kamp på U21-nivå, mens Jordan Williams er med i startoppstillingen for tredje gang. Conor Randall, Joe Maguire og Ryan Kent henvises til benken.

Brad Smith returnerer fra en kantrolle til backplass. Kristoffer Peterson får spissrollen med Ojo og Teixeira på kantene. Sentral midtbane med Jordan Rossiter og Cameron Brannagan. Jack Dunn blir liggende bak Peterson.

Flott spillevær på Craven Cottage.

2.min: Tilbakespill fra Fulham. Peterson setter hardt press på keeper Oberschmidt. Sisteskansen må klarere opp på tribunen.

4.min: Teixeira spiller på tvers. Peterson med en flott vending før han skyter fra langt hold. Oberschmidt må fiste ballen over til corner. God avslutning.

6.min: Rossiter kaster seg inn på Gerrard-vis og pådrar seg frispark. Pritchard slår inn, men ballen klarers enkelt.

9.min: Teixeira spiller vegg med Ojo. Portugiseren kommer inn i feltet og skyter i steget. Oberschmidt må gi retur som klareres.

14.min: LIverpool dominerer banespillet uten å produsere sjanser.

18.min: Fulham med fint angrep. Mesca slipper tilbake til Davis. Avslutningen skrus utenfor bortre stolpe.

21.min: Plumain avanserer med ballen på Liverpools banehalvdel. Jones skjermer spissen vekk fra mål. Skuddet går et stykke utenfor.

25.min: Konsentrasjonssvikt fra Paez. Midtstopperen får ikke klarert. Plumain kommer gjennom. Vigouroux redder mesterlig.

27.min: Nytt angrep fra Fulham. Della Verde avslutter fra 16-meter. Vigouroux må slå over til corner.

28.min: Mesca vipper ballen over Ojo før han klinker til fra spisse vinkel. Ballen fyker til side for mål og opp på tribunen.

30.min: En lang diagonalball som åpner opp hele Liverpools forsvar. Høyreback Passley er igjennom, men brenner utenfor bortre stolpe.

33.min 1-0 PLUMAIN. Fulham tar et kjapt frispark. Flott gjennomspill fra David. Paez kommer ikke opp i Plumain som skyter ballen løst i mål. Ingen heldig inngripen av Vigouroux.

35.min: Ojo er forbi ute på kanten. Plumain kommer inn bakfra og legger ham i bakken. Plumain får gult kort.

39.min: Peterson takles innenfor 16-meteren i skuddøyeblikket.

41.min: Teixeira vipper gjennom til Peterson. Ballen litt høy for svensken som avsllutter utenfor fra kort hold.

43.min: Buata kommer til en løs heading fra en corner.

45.min: Mesca med avslutning utenfor.

Pauserapport: Liverpool ligger under 0-1 på Craven Cottage. Alex Inglethorpes mannskap dominerte banespillet fra avspark. Fulham-keeper Oberschmidt ble satt på to prøver på avslutninger fra Peterson og Teixeira.  Fulham tok over like før halvspilt omgang og prøvespiller Lawrence Vigouroux i Liverpools måtte foreta to redninger. Like etter sendte Plumain Fulham foran på en avslutning Vigouroux burde ha håndtert bedre. Liverpool tok over spillet igjen, men slet med å komme inn bak hjemmelagets backrekke.

46.min: Liverpool har gjort et bytte. Joe Maguire kommer inn for Joao Carlos Teixeira. Magurie kommer inn som venstreback, mens Brad Smith flyttes frem på venstrekanten.

49.min: Lawrence Vigouroux gjør en meget god redning når Fulham får avsluttet fra kloss hold. Kjempesjanse for hjemmelaget, etter meget godt spill. Fulham har lagt et hardt press på Liverpool i åpningsminuttene av 2.omgang.

50.min: Jack Dunn og Fulhams Banya må ha behandling etter å ha skallet sammen i en hodeduell. Begge kan fortsette kampen.

52.min: Christensen skyter over fra distanse.

53.min: Chris David må ha behandling for en skade.

54.min: Connor Randall kommer inn for Sheyi Ojo.

55.min: Liverpool får frispark nede ved hjørneflagget. Brannagan slår frisparket over alt og alle i feltet.

58.min: Fulhams keeper slår et innlegg ut i farlig område, men en forsvarer får beinet ballen unna.

59.min: Liverpool presser på, og skaffer seg en corner. Etter et kort hjørnespark havner ballen hos Lloyd Jones på bakre stolpe, men hans heading er for svak og keeper har ingen problemer med å fange ballen.

64.min: Peterson skaffer Liverpool en ny corner.

65.min: Innbytter Randall med et knallhardt skudd som blir blokkert av en Fulham-forsvarer.

66.min: Randall legger inn, via et Fulham-bein og over dødlinja. Ny corner til gjestene, som heades ut av Boateng til enda en corner.

68.min: Rossiter med et volleyforsøk som går rett i klypene på Fulhams keeper.

74.min: Paez får gult kort etter å ha felt Plumain ute ved sidelinja på Fulhams banehalvdel.

81.min: Joe Maguire, som ble byttet inn i pausen, tas av igjen. Ryan Kent kommer inn.

83.min: 2-0 CHRISTENSEN. Danske Christensen dobler hjemmelagets ledelse, og avgjør trolig kampen. Dansken drar seg fri og skyter lavt i langhjørnet fra 16 meters hold.

85.min: Jack Dunn får en stor sjanse til å redusere fra kloss hold, men Fulham får klarert.

86.min: Liverpool snytes antagelig for straffespark, samtidig som keeper redder en lav avslutning.

87.min: Fulham-keeper Oberschmidt klarerer rett i Jack Dunn, og ballen triller bare centimetre utenfor. Liverpool har nå hatt tre enorme sjanser til å redusere etter at vertene økte til 2-0.

88.min: Corner fra Brannagan blir klarert.

89.min: Rossiter skaffer Liverpool et hjørnespark.

90.min: Liverpool presser hardt for en redusering. Fire minutter er lagt til.

90+1.min: En Fulham-forsvarer header et innlegg til corner. Store sjanser etter klabb og babb i feltet når hjørnesparket slås inn, men ballen vil ikke i mål for gjestene.

90+3.min: Ryan Kent med et lavt skudd, men Fulhams keeper er nede og redder.

90+4.min: Rossiter dyttes overende nede ved dødlinja. Straffe til Liverpool.

90+5.min: 2-1 DUNN. Jack Dunn er sikker fra straffemerket. Keeper går feil vei.

Sluttrapport: Fulham begynte andre omgang klart best, og la et hardt press på gjestene de første minuttene av omgangen. I denne perioden skapte vertene en stor sjanse. Men Liverpool jobbet seg etter hvert inn i kampen, og begynte å dominere banespillet uten å skape de helt store sjansene. Fulham økte til 2-0 mot spillets gang i det 83.minutt, og det resulterte i at Liverpool våknet for alvor. De røde skapte sjanse på sjanse etter dette, men det ble med Jack Dunns trøstemål fra straffemerket fem minutter på overtid. Fulham klatrer dermed forbi Liverpool i toppen av U21 Premier League. London-klubben ligger nå tre poeng foran de røde, men har bare en kamp igjen å spille. Liverpool har tre kamper igjen. Det er imidlertid flere lag rett bak Liverpool på tabellen som kan blande seg inn i tetstriden.