Går for seier

Brendan Rodgers forventer en tøff oppgave på Old Trafford, men bryr seg lite om at det er lenge siden forrige seier. Viser til statistikkene laget hans har brutt så langt.

Det er nøyaktig fem år siden Liverpool sist slo Manchester United på Old Trafford. På denne dag i 2009 vant de røde 4-1.

 

- Vi har hatt mange slike statistikker i år. Vi hadde ikke vunnet borte mot Tottenham på lenge, og vi presterte der. Vi hadde ikke slått Southampton på 11 år, i det som er en tøff bortekamp, men vi vant der. Vi vil gå til denne kampen med den samme innstillingen, fortalte Rodgers pressekorpset på Melwood i ettermiddag.

 

- Vi vet at det vil bli tøff kamp på grunn av nivået på motstanderen, men vi vil dra dit med den samme aggresjonen og selvtilliten som kan skape trøbbel for enhver motstander.

 

- I flere kamper denne sesongen har historien vært at vi ikke har vunnet der på så og så lenge, så og så mange ganger, eller ikke gjort det så bra. Vi vil se mot denne kampen med troen på at vi kan vinne. Ingenting vil endre eller skremme oss bortfra det. Vi vil være klare for det.

 

- Vi vet at det vil bli vanskelig. Alle kamper mellom Liverpool og Manchester United er tøffe. Vi spilte ganske bra på Old Trafford i cupkampen vi tapte, men vi drar dit med større tro og selvtillit på dette tidspunktet av sesongen. Alt ligger til rette for at det skal bli en god kamp.