Går for trio

Times-journalist Tony Barrett melder på Twitter at Liverpool agerer raskt på transfermarkedet. Han opplyser at avtaler for Divock Origi og Adam Lallana er så godt som i boks, og at Anfield-klubben nå også går for Benficas Lazar Markovic.

Dominic King i Daily Mail skriver mye av det samme. Han melder at Liverpool vil selge Luis Saurez dersom noen byr £80M for uruguayaneren, og at Brendan Rodgers vil kjøpe Adam Lallana og Lazar Markovic.

Adam Lallana vil ifølge King bli Liverpool-spiller i løpet av de kommende 48 timene, etter at Southampton omsider aksepterte Liverpools bud på £25M og spilleren ankom Merseyside for å gjennomføre den medisinske testen på Melwood og ved sykehuset Spire i Liverpool.

King skriver som Barrett at Liverpool har lagt inn et bud på Lazar Markovic. Serberen kan kjøpes fri fra den portugisiske klubben for £20M. Liverpool har hatt 20-åringen i kikkerten i lengre tid, og er nå villige til å legge de nødvendige pengene på bordet.

Liverpool jakter også en venstreback, men det har blitt stille rundt Sevillas Alberto Moreno. Bayern Münchens Xherdan Shaqiri står også på Liverpools ønskeliste, og man håper også å slå Tottenham i kampen om den unge belgiske angriperen Divock Origi.