Gerrard har lagt Chelsea-glippen bak seg

Steven Gerrard sier han har lagt tabben mot Chelsea bak seg, og ser nå fremover mot nye utfordringer etter at tittelhåpet brast i Premier League-innspurten.

Liverpool ledet ligaen da tre kamper gjenstod, men 2-0 tapet for Chelsea og uavgjort-resultatet mot Crystal Palace knuste drømmen om klubbens første ligamesterskap på 24 år.

- Jeg er klar over at alle ønsker å vite om jeg er deprimert etter at jeg gled mot Chlesea, uttaler Gerrard til Sky Sports.

- Jeg har kommet over det nå. Det hører fortiden til. Jeg får ikke gjort noe med det, men selvsagt var jeg skuffet over det som skjedde. Tittelen glapp fra Liverpool med tre kamper igjen å spille, og det var et slag i trynet.

- Men du må fokusere på det positive, og vi er tilbake i Champions League og ble nummer to i den hardeste ligaen i verden. Jeg kan ikke bare fokusere på en tabbe jeg gjorde i løpet av 38 kamper.

- Jeg er ved godt mot. Alle begynner å bli veldig spente foran VM, og jeg ser frem til at turneringen skal starte.

- Forberedelsesfasen, som vi er inne i nå, er viktig. Du må sørge for at du er på topp. Vi forsøker å finne formen foran den veldig viktige kampen mot Italia.

- Jeg er veldig glad for at Raheem Sterling blir med til VM. Som en erfaren spiller vet jeg at det er viktig å ha unge angrepstalenter i troppen. Slike spillere spiller uten frykt, og kan være i stand til å overraske noen og enhver i Brasil.

-Scenen er klar for Raheem. Han har ikke noe press på seg i det hele tatt. Det er de erfarne spillerne som føler presset.

- Jeg vil at en spiller som Raheem bare skal dra til VM og nyte det, og gjøre det han har gjort for klubben sin.

- Jeg er veldig spent. Manageren har tatt ut en fin blanding spillere. Gode erfarne spillere som har vært med en stund, og unge spillere som har hatt en god sesong. Han har ikke tatt dem med fordi han ønsker å ha unge spillere i troppen, men fordi de har vist utmerket form i Premier League. De er med fordi de er veldig gode. De er med fordi de fortjener det.

- Vi kan ikke spille på samme måte som Liverpool. Vi er her for å spille som England. Den måten som Roy Hodgson, Gary Neville og Ray Lewington legger opp til at vi skal spille.

- Jeg er veldig stolt over å ha så mange av mine klubbkamerater rundt meg på landslaget. Det forteller meg at som gruppe har vi i Liverpool gjort det veldig bra.