Gerrard tangerte Rush

Steven Gerrard har nå spilt 660 kamper for Liverpool, og ligger dermed på delt 6.plass med Ian Rush på listen over spillere med flest kamper for klubben.

Steven Gerrard scoret to mål mot Manchester United og ble også den mestscorende bortespilleren på Old Trafford i Premier League.

- Jeg er stolt over alt jeg oppnår og de anerkjennelsene jeg får på veien, men jeg kommer til å bli enda mer stolt dersom dette laget oppnår noe denne sesongen, uttaler Steven Gerrard til Liverpoolfc.com.

- Vi må holde føttene på bakken og forbli fokusert. Hvis vi fortsetter å prestere slik vi gjorde i dag, er det ingen tvil om at vi er med i tittelkampen.

- Jeg synes det ble stilt mange spørsmål før kampen. Er laget godt nok til å være tittelutfordrer? Er de i stand til å beseire et godt lag på bortebane?

- Jeg synes vi passerte den testen med glans. Vi dominerte fullstendig fra begynnelse til slutt.  Det er bare en liten skuffelse, og det er at vi ikke vant kampen enda mer komfortabelt. Vi kunne kanskje hatt fem eller seks mål i dag.

Steven Gerrard scoret to mål fra straffemerket, men ville fått hattrick på straffer dersom han ikke satte tredje forsøk i stolpen. Da ville han tangert Jan Mølbys bragd mot Coventry i ligacupen 4.runde i november 1986.

- Jans hattrick var den første kampen jeg så. Min far tok meg med. Det var mot Coventry, og det endte 3-1. Jan scoret på tre straffer, forteller Gerrard til BBC Sport.

- Jan var en bedre straffeskytter enn meg. Uheldigvis kunne jeg ikke gjøre som ham. Jeg hadde tro på at jeg skulle score, men jeg er meget fornøyd med at jeg satte de to viktigste.

- Det var at vi presterte bra, vant og tok tre poeng. Vi har opprettholdt den gode formen. Jeg synes alle fra keeper til Suarez og Sturridge var fantastiske i dag.

- Manageren fortalte oss sannheten, og det var at vi måtte forbedre oss fra forsvar til angrep. Vi holdt buret rent, og det gjorde vi også mot Southampton.

- Vi er på rett spor. Det er slike opptredener og samhold vi trenger dersom vi skal kjempe om tittelen.