Gerrard tilbys kontraktsforlengelse

Steven Gerrard blir tilbudt en ett års forlengelse av sin nåværende kontrakt etter sesongslutt, melder Liverpool Echo. Det betyr at Gerrard vil være kontraktfestet til Liverpool frem til sommeren 2016.

Liverpool FC vil belønne Steven Gerrard for hans gode spill denne sesongen med en kontraktsforlengelse i sommer. Liverpool-kapteinens nåværende avtale løper ut sommeren 2015, men Brendan Rodgers ønsker å ha scouseren i sin tropp lenger enn det.

Liverpool Echo melder at Liverpool FC akter å tilby Gerrard en tolv måneders forlengelse av hans nåværende kontrakt, slik at de holder ham på Anfield frem til hans 36-årsdag i 2016.

- Steven er en vi ønsker å forlenge kontrakten med i sommer, bekrefter Brendan Rodgers.

- Han har ett år igjen av sin nåværende avtale, så det er noe vi vil se på. Jeg mener at Steven vil spille lenger enn til 2015. Han er en spiller som virkelig har vist sine kvaliteter denne sesongen.

- Når sommeren kommer er han fortsatt bare 34 år gammel. Når jeg ser fremover, tror jeg fortsatt han kan spille en nøkkelrolle i vår tropp.

- Han har funnet seg utmerket til rette i sin nye posisjon. Hans fotballforståelse tåler sammenligning med hvem som helst. Han blir bedre hele tiden.

- Han har vært strålende for meg, både som kaptein og som spiller denne sesongen, og jeg håper det vil fortsette.

- De fleste klubber, spesielt store klubber, erkjenner at når en spiller når en viss alder må man se på lengden på kontraktene. Men for meg virker det som Steven fortsatt har mye å by på, og jeg ønsker ham virkelig ved min side her, når jeg jobber på treningsfeltet.

- Alle føler selvsagt med Steven etter feilen han gjorde mot Chelsea. Tabben forandret selvsagt kampen. Han var bare uheldig. Steven var frustrert etter kampen, akkurat som alle andre. Men Steven kjemper ikke bare for seg selv. For han handler det om laget og å vinne for supporterne.

- Dette er en spiller som har reist seg etter mange skuffelser gjennom sin karriere i Liverpool, og han vil gjøre det igjen. Han har båret denne klubben på sine skuldre gjennom hele karrieren sin.

- Han er en god kar, og jeg har understreket overfor Steven denne uken hvor viktig en spiller han er for laget vårt.

- Han skal ikke føle skyld for det som skjedde mot Chelsea. Han har vært helt avgjørende for hvor vi befinner oss i dag, og han vil fortsette å være det i årene som kommer.

- Steven har vært glimrende på treningsfeltet denne uken. Han har snevret inn sitt fokus, akkurat som laget har gjort det, og nå ser vi frem til å spille mot Crystal Palace.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken