Glad for å ha skjebnen i egne hender

Brendan Rodgers er glad for å ha skjebnen i egne hender foran den siste gruppespillkampen i Champions League. Seier over Basel på Anfield er det som skal til for at Liverpool skal ta andreplassen i gruppen.

- Vi er litt frustrerte over at vi ikke vant. Vi var nødt til å komme hit og spille en god kamp, som ville gi oss litt oppmuntring og som ville bidra til at vi fortsatt kan avansere fra gruppen. Vi fikk begge deler, konkluderer Rodgers til Liverpool Echo.

- Reaksjonen på det tidlige baklengsmålet var fantastisk. Du kunne se karakterstyrken i gruppen.

- Vi er selvsagt frustrerte over at det ble uavgjort, for på 2-1 kunne vi ha økt både til 3-1 og 4-1.

- Vi har hele tiden trodd at alt ville bli avgjort på siste kampdag. Og nå er det den siste kampen på Anfield som vil avgjøre vår skjebne. Du kan ikke be om mer enn det. Vi har skjebnen i egne hender.

- Jeg er glad for at vi skal spille på Anfield foran våre egne supportere når det nå står om avansement fra gruppen. Jeg ser virkelig frem til det.

Lucas Leiva og Joe Allen gjorde en solid innsats på Liverpools midtbane i uavgjortkampen mot Ludogorets.

- Vi spilte med to kontrollerende spillere på midtbanen i denne kampen, som begge er gode pasningsspillere. De kan begge presse, takle og bryte angrep, og de kan begge forsvare seg.

Dette bidro til at Steven Gerrard kunne benyttes i en mer offensiv rolle enn på lenge.

- Steven har trolig ikke løpt så mye siden 2009! Jeg syntes han gjorde jobben sin utmerket. Hans oppgave var å støtte Rickie Lambert på topp. Jeg syntes han var strålende.