Glade for stadionutbygging

Liverpool-kaptein Steven Gerrard og manager Brendan Rodgers fryder seg over at klubben endelig kommer i gang med utbyggingen av nye Main Stand.

- Dette er veldig spennende nyheter. Endelig får vi utvidet Anfield. For meg personlig var det viktig at vi ble værende på Anfield. Selv om jeg liker nye stadionanlegg så handler dette om tradisjoner, og jeg liker gamle stadioner som Camp Nou og slike steder, der historien sitter i veggene og minnene er mange, siteres Gerrard av Western Morning News.

- Det har vært så mange utrolige kvelder på Anfield, og jeg har så mange minner herfra. Det ville ha vært synd dersom klubben hadde forlatt stedet, og det hadde blitt bygd hus eller leiligheter her.

- Nå som de kommer til å utvide stadionanlegget, vil det bli enda større, enda bedre og en enda bedre stemning her. Forhåpentligvis vil det skapes mange flere fantastiske minner her.

Brendan Rodgers er også fornøyd med utvidelsen av Anfield.

- Dette er veldig viktig. I fotballens verden er det flere stadionanlegg som har plass til 80,000 – 90,000 tilskuere. Det er veldig viktig fra et kommersielt ståsted at vi utvider. Det kommer fotballklubben til å dra nytte av, først og fremst fordi det er flere supportere som kan komme inn og få se kampene.

- Det er viktig at vi får bygd en ny seksjon på toppen av Main Stand her, og den vil bli helt fantastisk. Kommersielle inntekter er veldig viktige i fotball, og måten det nå blir bygd opp på gir oss muligheten til å være konkurransedyktige i fremtiden, uttaler Rodgers.