Guardian og BBC: - Enige om pris

Liverpool skal ha sagt ja til å utløse utkjøpsklausulen til Bayer Leverkusen-spiller Emre Can, og 20-åringen kan bli rød allerede denne uka. Favoritter til å hente Moreno.

– Avtalen vil være lukrativ, og det er en klausul i kontrakten hans, bekrefter Rudi Völler om Can, ifølge The Guardian.

Völler er for tiden sportsdirektør i Bayer Leverkusen, og han fortalte at interessen fra Liverpool er reell. Budet på 9,75 millioner pund, eller 12 millioner euro, for Can er noe som utløser klausulen i kontrakten til den tidligere Bayern München-spilleren.

– Sluttføres denne uka

De tyske seriemesterne, som solgte den tyrkiske tyskeren for 4 millioner pund for ett år siden, har også opsjon på å kjøpe Can tilbake til München, men den trer ikke i kraft før neste år.

BBC skriver at forhandlingene går som ventet, og partene håper overgangen kan gjennomføres i løpet av denne uka.

Dermed ligger Can an til å bli Brendan Rodgers’ andre signering – etter Rickie Lambert på mandag – denne sommeren.

Tottenham inn i Moreno-kampen

The Guardian bekrefter også at Liverpools nye bud på 25 millioner pund for Southampton-kaptein Adam Lallana trolig er det siste og endelige forsøket på å hente ham til Anfield.

I tillegg leder Merseyside-klubben i kampen om underskriften til Alberto Moreno med sitt bud på 16 millioner pund – selv om Tottenham byr 14 millioner pund pluss et utlån av Roberto Soldado, ifølge Daily Mail.