Hadde noe å bevise

Alberto Moreno følte at han hadde noe han måtte bevise etter Manchester City-kampen, og håper ikke scoringen hans på White Hart Lane blir hans eneste i helrødt.

På White Hart Lane spilte 22-åringen sin andre kamp for Liverpool, og følte at han måtte vise seg frem etter at han var involvert i den første scoringen til Manchester City i debuten seks dager tidligere.

 

- Etter å ha debutert og tapt mot City hadde jeg noe jeg måtte bevise. Da jeg stjal ballen fra Townsend og så rommet gjennom var det eneste jeg tenkte på å komme meg til målet deres og score. Jeg brydde meg ikke om hvor mange meter jeg måtte løpe, sier han til Liverpoolfc.com.

 

Målet ga de røde ledelsen 3-0 borte mot Tottenham.

 

- Dersom de ikke kjente meg fra før, vil de kjenne meg nå takket være målet mitt mot Tottenham - men jeg håper ikke det blir mitt eneste, og jeg håper jeg kan dedisere mange flere til Liverpool-supporterne, sier klubbens nummer 18.

 

Nå gleder han seg til å spille på Anfield for første gang.

 

- Du forstår at det er noe helt annerledes. Du ser på tribunene, og det er stappfullt. At så mange mennesker synger ‘You’ll never walk alone’ er utrolig. De lever for fotball, og er så lidenskapelige. Jeg er beæret over å være del av gleden de føler når vi vinner en kamp.

 

Han ser frem til å spille for klubben i Champions League.

 

- Det å spille i Champions League vil bli utrolig. Det er helt nytt for meg, og jeg gleder meg virkelig. I tillegg har vi Real Madrid på Anfield, og jeg vil spille i Liverpools farger. Det vil bli en unik opplevelse. Jeg så troféet på Melwood, og fikk gåsehud. Forhåpentligvis kan vi vinne den igjen i år, og forhåpentligvis vil den dagen komme.