Håper å bidra med flere mål

Raheem Sterling har gjort to mål på de tre første ligakampene, og forteller at han prøver å bidra til at savnet av Luis Suarez blir så lite som mulig.

- Luis vil bli savnet, selvsagt. Alle vil savne en spiller som gjør 31 mål på en sesong. Hans avgang er et stort tap for oss, men manageren har hentet inn andre spillere til å fylle hullet etter ham, sier Sterling til Sport Magazine.

- Jeg har ikke snakket så mye med Mario Balotelli ennå, men han har egenskapene som kreves og en målscoringsrate til å oppnå store ting her. Men det er selvsagt ikke alle som kan score 31 mål, så planen vår er at det skal scores flere mål av alle på laget.

- Manageren mener vi bør være med helt i toppen, og han har nok en gang fått alle i klubben til å tro på at vi skal være med helt der oppe og kjempe om titler og trofèer.

- Stemningen i garderboen er god, og ute på banen har vi en god forståelse av hva manageren ønsker at vi skal gjøre, og hva han forsøker å oppnå. Alle jobber sammen for å forsøke å nå våre mål.