Håper å få vist seg fram på Wembley

Utlånte Conor Coady er klar for semifinale i FA-Cupen med Sheffield United. Scouseren håper at spill på Wembley kan bli en anledning for ham til å styrke sitt kandidatur.

Conor Coady vil fortsatt ha en drøm om å få spille regelmessig for Liverpool. Fra Anfield følger man hans spill på utlån til Sheffield United denne sesongen. En semifinale på Wembley vil imidlertid gi 21-åringen mulighet til å vise seg fram for et stort publikum.

- Det er klart at det er en enorm kamp for meg til å vise hva jeg duger til, erkjenner Coady etter at han har vært med på suksessen til Sheffield United i FA-Cupen.

- Det er en kamp med høy profil hvor millioner av mennesker vil følge med på fjernsyn, og det er i tillegg på Wembley. Det blir ikke stort større enn det for en spiller.

- Det er opp til meg å vise hva jeg kan. For meg dreide denne sesongen om å utvikle meg som spiller, og jeg vil fortsette med det arbeidet ut sesongen, men en slik semifinale kan bli det folk vil huske.

- Manageren og staben hos Liverpool har vist stor interesse for hvordan jeg har gjort det hos Sheffield United. Det er ofte at de sender en tekstmelding eller det er noen som ringer. Det er hyggelig at de fortsatt tenker på meg.

- Nå er det opp til meg å vise hva jeg står for. Det er hva som er målet på Wembley, og også i de gjenværende ligakampene. Det er en stor utfordring for meg, men noe jeg er klar for.