Håper på flere scoringer

Jordan Henderson satte inn Liverpools siste mål i 3-1 seieren over Leicester, og midtbanespilleren legger ikke skjul på at han håper å bidra med flere scoringer utover vinteren og våren.

- Det er alltid hyggelig å tegne seg på scoringslista, men det viktigste er som jeg alltid sier å vinne kamper, uttaler Henderson til Liverpoolfc.com.

- Det spiller ingen rolle hvem som scorer så lenge vi vinner. Men fra et personlig ståsted er det hyggelig å komme på scoringslista, og forhåpentligvis kan jeg bidra med enda flere mål for laget.

- Når du kommer til Leicester vet du at vertene vil forsøke å gjøre det vanskelig for oss som lag, så det viktigste er at du vinner de individuelle duellene og at vi kollektivt som lag jobber så hardt som vi kan. Da vil kvalitetene vi har fremover på banen komme til sin rett, og vi kan ta vare på sjansene som byr seg. Jeg syntes det var en god kamp, spesielt i andre omgang.

Henderson understreker at det nå blir viktig å følge opp det gode resultatet med en ny seier mot Sunderland i helgen.

- Den kampen blir svært viktig for oss. Ni poeng på en uke er målet. Sunderland er et godt lag, og de fikk et godt resultat mot Chelsea i helgen, så det blir en vanskelig kamp.

- Men det er en kamp vi går inn i med styrket selvtillit. Fortsetter vi å jobbe som vi har gjort kan vi forhåpentligvis ta de tre poengene. Når du vinner kamper styrker det hele tiden selvtilliten din, og alle har fått bedre selvtillit nå. Men samtidig vet vi at vi har en lang vei å gå før vi er der vi ønsker å være. Vi må fortsette å jobbe så hardt som vi kan, slik vi har gjort til nå, og forhåpentligvis vil da resultatene komme av seg selv.

- Vi er en sammensveiset gruppe. Vi var langt nede etter tapet for Crystal Palace, men vi har holdt sammen og jobbet veldig bra på treningsfeltet. Vi har jobbet så hardt som vi kan. Du ser det i kampene også. Vi jobber for hverandre helt til siste fløytesignal, og får vår belønning. Vi må fortsette slik så lenge som mulig.