Håper på gjentagelse mot Arsenal

Jordan Henderson har ikke noe i mot en ny 5-1 seier over Arsenal, men innser at The Gunners på hjemmebane nok vil ønske å dominere kampen litt mer.

- Vi var veldig gode mot Arsenal i helgen, og forhåpentligvis kan vi gjenta bedriften, sier Henderson til Mirror.

- Men nå er Arsenal på hjemmebane, så jeg er sikker på at de ønsker å ha ballen litt mer og forsøke å dominere kampen på den måten. Vi må sørge for at vi holder oss til vår egen kampplan, legger midtbanespilleren til.

Etter gårsdagens seier over Fulham har Jose Mourinho startet med «mind games» der han utroper Liverpool som favoritter til ligamesterskapet.

- Folk sa vi ikke var med i den kampen for bare noen få uker siden, og nå sier de at vi er det. Vi får bare fortsette å gjøre det vi gjør, og ikke bekymre oss om hva andre folk sier, svarer Henderson på det.

- Det er egentlig mange som driver med slik "psykologisk krigføring". Som spillere i Liverpool må vi bare fortsette med det vi driver med. Vi har noen strålende spillere i klubben, og vi har tro på oss selv. Så vi går til hver eneste kamp med et ønske om å vinne.

- Vi må som sagt bare fortsette med det samme som vi har gjort så langt, og ikke bekymre oss over hva andre driver med. Selv har vi ikke pratet om ligamesterskapet. Vi snakker om det samme som vi har snakket om tidligere – nemlig å ta en kamp om gangen.

- Alle sa at vi ikke var med i kampen om ligamesterskapet for et par uker siden, og nå sier de at vi er det. Slikt vil svinge gjennom en sesong. Det er fortsatt mye igjen av sesongen. Men vi har tro på at vi skal håndtere våre egne saker riktig, og forhåpentligvis fortsetter vi å vinne kamper.