Håper på ni på rad

Liverpool håper å ta sin niende strake hjemmeseier når Aston Villa gjester Anfield i kveld.

Villa har vunnet kun en av sine åtte siste kamper, men avsluttet kampen sterkt i 2-1 tapet for Arsenal på mandag.

- Det sier litt om hvilken type lag Aston Villa er. De baserer mye av sitt spill på kontringer. De har flere hurtige spillere, og kontrer veldig raskt. Deres kamp mot Arsenal lignet på kampen vi hadde mot dem i begynnelsen av sesongen, hvor vi dominerte og vel så det i første omgang, mens de kom ut som et helt annet lag i annen omgang. Vi måtte forsvare oss resolutt, for å få med oss alle tre poengene, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Arsenal havnet i en lignende situasjon på mandag. De dominerte første omgang, men Aston Villa kom tilbake og spilte veldig bra etter pause, og var uheldige som tapte kampen.

- Dette blir en vanskelig kamp. Aston Villa er et lag som har vært bedre på bortebane enn på hjemmebane, på grunn av at de satser på kontringer. Vi vet det blir tøft for oss.

Villa har styrket angrepet sitt ved å låne Grant Holt fra Wigan. Christian Benteke er en annen spiller Liverpools gutter må holde i sjakk.

- Du møter ulike lag, ulike spillestiler og ulike systemer. Benteke er en stor, sterk gutt, som har vist i et par sesonger nå at han er vanskelig å hanskes med. Han gjorde et mål på mandag, noe som trolig vil ha gitt ham mer selvtillit.

- Grant Holt scoret på Anfield for Norwich, og etter å ha spilt i The Championship tror jeg han er sugen på å komme tilbake til Premier League. Han er en veldig god spiller.

Rodgers håper at støtten fra tribunene på Anfield vil bli minst like god i kveld som tidligere i sesongen.

- Supporterne har vært strålende. De spiller en viktig rolle i det vi gjør. Vi så våre tilreisende fans i Stoke forrige helg. Det levenet de skapte og den støtten de ga spillerne var utrolig. Det er ikke noe vi skal ta for gitt. Støtten vi får, der mange reiser langt for å støtte oss, gjør meg virkelig stolt. Uansett om det er på hjemme- eller bortebane, så er den støtten vi får fra tribunene virkelig unik.