Håper på Wembley igjen

Brad Jones har tidligere spilt semifinale for Liverpool i FA-Cupen. Han håper at årets turnering skal gi ham nye sjanser mellom stengene for de røde.

- Vi må sørge for at vi er fokusert på den jobben vi skal gjøre mot Bournemouth, sier Brad Jones til Liverpools hjemmeside. Brendan Rodgers har bekreftet at australieren, som vanligvis er klubbens reservekeeper, spiller fra start på lørdag slik han gjorde det mot Oldham i forrige runde.

- Vi må prestere slik vi har gjort under majoriteten av kampene denne sesongen. Hvis vi gjør det skal vi kunne få det rette resultatet, men der og da må du ha den rette mentaliteten.

- Jeg liker cupturneringene. Jeg har hatt sjansen til å spille i to semifinaler. Jeg tapte en med Middlesbrough og jeg vant en med Liverpool (mot Everton i 2012). Jeg har ikke vært så heldig at jeg har fått spille en finale, men når du begynner å nærme deg blir det store kamper.

- Noen legger kanskje ikke vekt på FA-Cupen i de tidlige rundene, men når du kommer til kvartfinale eller semifinale da begynner folk å tenke på at her er det et trofé vi kan vinne og vi må virkelig satse for å få det.

- Det er også en sjanse for fansen til å komme til Wembley. Som spiller ønsker du å ha medaljer etter at karrieren er over, og det er noe vi alle ønsker i vår garderobe.

- Det vil være noen av de unge guttene som ikke tidligere har vært med og spilt om et trofé. Å komme til en finale er noe virkelig spesielt og forhåpentligvis kan vi komme dit.

- Vi har en stor stab og forbereder oss på samme måte til alle kamper, svarer Brad på hvor godt man kjenner til Bournemouth.

- Det var godt for meg å komme på banen mot Oldham. Noen ganger kan det være vanskelig når du ikke har spilt kamp på en lang stund, men jeg var glad for å få sjansen.