Håper trio blir klar

Liverpool satser på å fullføre signeringene av Loïc Rémy, Divock Origi og Dejan Lovren den kommende uka. Rémy og Origi reiser til Boston. Fabio Borinis fremtid usikker.

Den kommende uka forventes å ende med tre nye Liverpool-spillere. Kjøpet av Rémy, som vil koste Merseyside-klubben 8 millioner pund fra Queens Park Rangers, ender interessen rundt Swansea-spiss Wilfried Bony, skriver Tony Barrett i The Times. Franskmannen tar flyet til Boston mandag for å gjennomføre den medisinske testen og slutte seg til klubben.

Origi fra franske Lille har informert Liverpool om at han ønsker å dra til dem, og belgieren kommer til å reise til USA og møte resten av spillergruppa i Boston, der han også skal ta legesjekken.

Lille får 9,8 millioner pund for VM-spissen, som Tottenham også var veldig interessert i, og 19-åringen skal være på utlån hos Ligue 1-klubben hele denne sesongen – før han ankommer Anfield i 2015.

I tillegg regner klubben med at Lovrens overgang sluttføres innen få dager fordi Southampton har gitt indikasjoner på at de er villige til å akseptere Liverpools bud på 20 millioner pund for midtstopperen.

Les også: – Lovren kjøpes om kort tid

Samtidig reises det fortsatt spørsmålstegn rundt Borinis fremtid. Den italienske angriperen dro sammen med de røde til Nord-Amerika til tross for at Liverpool godtok Sunderlands forespørsel om kjøp for 14 millioner pund, og den planlagt overgangen er tilsynelatende satt på vent.

Enkelte medier påstår det er spilleren selv som ikke ønsker å skifte beite. Sunderland-manager Gus Poyet, som er svært fornøyd med det Liverpool-spissen presterte på utlån til klubben fra nordøst forrige sesong, planlegger å prate med Borini personlig i løpet av få dager for å overbevise ham.

Liverpool Echo skriver at han helst vil være hos de røde og kjempe om en plass i laget. Lokalavisen hevder spilleren ikke haster med å ta en fremtidsrettet avgjørelse for øyeblikket.