Har fortsatt ikke gitt opp Moreno

Liverpool har fortsatt ikke gitt opp å sikre seg Sevillas venstreback Alberto Moreno. La Liga-klubben forlanger over £20M for forsvarsspilleren.

Det er Liverpool Echo som melder at Liverpool fortsatt ikke har kastet inn håndkledet i jakten på Alberto Moreno. Men Anfield-klubben har andre forsvarsspillere på sin liste om de ikke klarer å bli enige med Sevilla.

Liverpool la inn et bud på £16M for den spanske landslagsspilleren allerede i mai, men forhandlingene har gått tregt etter det. Sevilla forlanger over £20M for Moreno, og Liverpool har mistanke om at den spanske klubben håper på en auksjon rundt 21-åringen etter at Real Madrid og Tottenham har blitt linket til spilleren de siste ukene.

Selv om Liverpool fortsatt har håp om å sikre seg Moreno, har Anfield-klubben ifølge Echo nå satt opp en liste over andre forsvarspillere de kan hente inn om Sevilla-spilleren ikke skulle komme til Merseyside. Lokalavisen mener at Guilherme Siqueira og Chelseas Ryan Bertrand er de mest realistiske av disse transfermålene. Sporting Lisboas argentiner Marcos Rojo kan også bli vurdert. Den sveitsiske venstrebacken Ricardo Rodriguez blir trolig for dyr. Liverpool tror at VFL Wolfsburg skal ha rundt £30M for 21-åringen, noe som man på Anfield ikke er villige til å betale for en talentfull, men uerfaren, sideback.