Har planer om å ødelegge Citys fest

West Ham-manager Sam Allardyce har planer om å ødelegge festen for Manchester City, fordi han føler at Liverpool-kaptein Steven Gerrard er en mer verdig vinner av Premier League.

West Ham må slå Manchester City på søndag for at Liverpool skal ha en sjanse til å løfte sitt første ligatrofé på 24 år. Allardyce er klar for å ta på seg oppgaven.

- Vi vet alle at Manchester City i full sving er en veldig vanskelig motstander å spille mot. Vi må gå ut på banen og legge ned en fantastisk innsats for å hindre dem i å vinne tittelen. Det blir ekstremt vanskelig. De har den beste hjemmeformen i ligaen, slår Allardyce fast til Daily Express.

- Antall mål de har scoret er fantastisk, og de har store spillere. Men våre spillere kan gå ut på banen og gjøre sitt beste i trygg forvissning om at vi er trygge i Premier League, så la oss dra til Manchester og ødelegge Citys fest.

- Fra et nøytralt ståsted tror jeg alle ønsker at Liverpool skal vinne ligaen for øyeblikket. Fra et personlig ståsted ville jeg likt å se Steven Gerrard vinne ligaen. Det er det eneste han ikke har oppnådd med Liverpool, men de har selvsagt gitt fra seg initiativet og har det ikke egne hender lenger.

- Basert på form og tabellposisjon, må man si at Manchester City er favoritter, avslutter Allardyce.

Brendan Rodgers har på sin side ikke spesielt store forventninger om hjelp fra West Ham.

- Realistisk sett forventer vi alle at Manchester City vinner. Og det sier jeg ikke av manglende respekt for West Ham. Big Sam har gjort en flott jobb i West Ham, og holder nullen i mange ligakamper, så jeg er sikker på at de vil gjøre det veldig vanskelig for City. Men om resultatet går mot oss, og vi blir nummer to, så blir vi nummer to bak det laget som har de høyeste lønnsutbetalingene i sportens historie. Det viser hvor stor fremgang vi har hatt, uttaler Rodgers til Talksport.