Henderson imponert over nykommere

Jordan Henderson mener Liverpool har handlet fornuftig i sommer og at Alberto Moreno og Lazar Markovic hadde gode debuter mot City, og mot Tottenham kan det være duket for Mario Balotelli.

- Jeg mener du bare kan se på de spillerne som debuterte mot City, måten de arbeidet framover og bakover på banen, sier Henderson til Liverpool Echo på spørsmål om hva han mener Liverpool har fått igjen for å ha brukt over £100M på spillere denne sommeren.

- Alberto Moreno fikk sendt mange innlegg og Lazar Markovic virket veldig skarp og selvsikker da han kom innpå. Jeg synes de var utmerket og vi har fortsatt igjen Mario Balotelli. Forhåpentligvis kan han medvirke nå til helgen.

- Hvis du ser på kampen mot City dominerte vi i 40 minutter med ballen og det kan hevdes at vi var det beste laget. De fikk sitt mål rett før pause og det ga dem et stort løft på et viktig tidspunkt av kampen.

- Vi dominerte fra start til slutt, spilte virkelig bra og fikk et glimrende resultat, reflekterer Jordan om forrige sesongs bortekamp mot Tottenham, da man beseiret søndagens motstander med 5-0.

- Det var en dag da alt fungerte, vi spilte strålende fotball og scoret noen fantastiske mål. Det er klart at vi gjerne vil gjenta det, men vi vet det vil bli en vanskelig kamp.