Henderson spår at Suarez rekker VM

Jordan Henderson tror at Luis Suarez vil stå på motsatt banehalvdel når England møter Uruguay under gruppespillet i VM.

Suarez ble meniskoperert på torsdag, men uruguayaneren skal ifølge The Guardian ha sendt tekstmeldinger til Liverpool-spillerne på det engelske landslaget der han skriver at han vil bli spilleklar til kampen mot England den 19.juni.

- Ja, jeg har selvsagt vært i kontakt med Suarez. Alle føler selvsagt med Luis. Folk som kjenner ham er selvsagt skuffet – selv om det kanskje ikke gjelder oss som spiller for England – for han er en viktig spiller for Uruguay. Jeg sendte ham en tekstmelding for å høre hvordan det går med ham, og ønsket ham lykke til med rehabiliteringen, sier Henderson til The Guardian.

- Han er en fighter, og jeg er sikker på at han blir klar til den første eller den andre kampen i VM-sluttspillet. Men det handler ikke bare om Luis. Han er selvsagt strålende, men Uruguay har også andre gode spillere og er et veldig godt lag, så vi ser på ulike måter vi kan håndtere dem på. Vi må bare fokusere på det vi må gjøre, men først og fremst er det kampen mot Italia som nå er det eneste vi må konsentrere oss om, avslutter midtbanespilleren.

Den engelske landslagstroppen er nå tilbake på øyriket etter treningsleiren i Portugal, og trente på St George's Park i går. De vil ankomme Rio de Janeiro den 8.juni.