Henderson takker sportspsykolog

Jordan Henderson mener at sportspsykolog Dr Steve Peters har en stor del av æren for den gode formen han har vist denne sesongen.

Dr Peters ble hentet inn av Brendan Rodgers for å hjelpe Liverpools spillere til å bli enda bedre, og Henderson har nå benyttet seg av tilbudet i ett år.

- Jeg har snakket med Steve i nøyaktig ett år nå, og jeg føler jeg har dratt enorm nytte av det, sier midtbanespilleren til Mirror.

- Jeg føler meg veldig sterk psykisk nå. Dette har hjulpet meg 100%. Dette er bare enda et aspekt du må fortsette å jobbe med, forbedre deg og bli sterkere.

- Det kommer i andre rekke i forhold til de fysiske forutsetningene, men jeg tror de fleste vil være enige i at det også er viktig å ha psyken i orden når man entrer banen.

- Forventningene som hersket da jeg kom til Liverpool var definitivt et sjokk for meg. De var så høye. Det å håndtere presset var det vanskeligste i den første perioden i klubben.

- Men du blir vant til det. Spillet mitt har blitt bedre, men jeg er fortsatt et langt stykke unna dit jeg ønsker å komme.

- Å koble ut fotballen har alltid vært vanskelig for meg. Men nå har jeg fått en liten datter som hjelper meg med det, og som trolig har forandret livet mitt.