Henvendelse på Balotelli

Tony Barrett i The Times melder at Liverpool har kommet med en henvendelse om å låne Mario Balotelli for resten av inneværende sesong. AS Monacos Radamel Falcao skal imidlertid være Liverpools foretrukne spissvalg.

Liverpool har kommet med en henvendelse om å låne Mario Balotelli fra AC Milan for resten av inneværende sesong. Forespørselen har blitt gjort til en tredje part. AC Milan avslo, men muligheten er likevel til stede for at en avtale kan bli gjort i løpet av de neste to ukene.

Liverpool skal ha kommet med forslag om å nedfelle en rekke klausuler som gjør dem i stand til å sende 24-åringen tilbake til sin opprinnelige arbeidsgiver dersom det oppstår disiplinære problemer. Milan har vært avvisende. Kilder i Italia antyder at klubben informerte Liverpool om at de bør returnere med et formelt bud dersom de ønsker å signere Balotelli.

Milan er villig til å la spissen gå i sommer, men bare på deres premisser. En overgangssum på £30M ønskes for et permanent klubbskifte.

Ian Ayre, Liverpools administrerende direktør, har vært i dialog med Mino Raiola, Balotellis representant, de seneste ukene angående et mulig salg av Oussama Assaidi, en annen av Raiolas klienter, og duoen skal ha møtt hverandre i Amsterdam nylig.

Brendan Rodgers utelukket kategorisk under USA-turneen at de røde ville signere Balotelli. Rodgers skal være mer bekymret for spillerens oppførsel på trening enn utenfor.

Rodgers har innrømmet at det er viktig å få inn en spiss av topp klasse etter avgangen til Luis Suarez. Liverpool vurderer alle muligheter. Nylig har de røde kommet med henvendelse på Radamel Falcao, Edinson Cavani og Karim Benzema uten å lykkes etter at en £8M-overgang for Loic Remy kollapset.

Falcao er Liverpools foretrukne valg, men Liverpool har blitt kjent med at Monaco-spissen foretrekker en overgang til Real Madrid. Skulle ikke Real Madrids interesse materialiseres, skal Liverpool være villig til å sette sammen en pakke verdt £20M for å få den colombianske landslagsspilleren på lån.