Hevder også Balotelli spares

Engelsk presse tror at både Mario Balotelli og Glen Johnson er blant Liverpool-spillerne som hviles når de rødtrøyene gjester Real Madrid på Santiago Bernabéu i kveld.

Det betyr at manager Brendan Rodgers trolig setter opp en startellever uten blant andre Steven Gerrard, Raheem Sterling, Dejan Lovren, Balotelli og Johnson, tror journalist Paul Joyce i Daily Express og Guillem Balague.

Les også: Tror Kolo Touré starter

The Times-journalist Tony Barrett bekrefter samtidig at Rodgers «planlegger å hvile en rekke spillere» mot Real Madrid, som banket rødtrøyene 3–0 på Anfield for to uker siden.

I går poengterte Rodgers at det «ikke er noen tvil» om at Liverpool prioriterer Premier League foran Champions League. Til helga tar de røde imot Chelsea på Anfield, og det er utvilsomt den kampen Liverpool-sjefen har i bakhodet foran kveldens storkamp.

– Jeg har tro på stallen, uansett om vi møter Real Madrid, Newcastle eller Chelsea. Jeg tror de kan prestere, svarte manageren på spørsmål om han tror de andre Liverpool-spillerne er gode nok til å matche et lag som Real Madrid på bortebane.

– Vi ser virkelig frem til kampen. Det er en kamp som er veldig viktig på dette stadiet i turneringen. Det vil bli tøft, men spillerne ser frem mot det. Stemningen er god, og vi ønsker å levere en god kamp, la Rodgers til.

Kampen sparkes i gang klokka 20.45, og vises på Viasat Fotball. Vi oppdaterer i tillegg fortløpende fra oppgjøret her på liverpool.no.

Ønsker du lagoppstilling og scoringsvarsler på mobilen? Klikk her!