Hevder Sterling tilbys ny kontrakt

Liverpool vil belønne formsterke Raheem Sterling med en forbedret kontrakt for å skremme vekk siklende storklubber, skriver Daily Mirror.

I dag skal tenåringen ha en kontrakt verdt omtrent 30 000 pund i uka, og han er bundet til klubben i tre år fremover, men de røde vil øke lønningen og antall år for å sikre seg lynvingens kvaliteter i enda lengre tid.

Den engelske tabloidavisen hevder klubber som Real Madrid følger nøye med Sterlings utvikling i Liverpool-drakt, noe som betyr at Brendan Rodgers trolig ikke venter lenge med å gi landslagsspilleren, som står med 77 førstelagskamper og tolv mål for Anfield-klubben, tilbudet om kontraktsforlengelse.

– Denne gutten kommer bare til å bli bedre, sa manageren til Liverpool Echo tidligere denne uka.

Rodgers sammenliknet Sterlings mål mot Manchester City i New York med stilen til Lionel Messi og spår at stortalentet går «en stor sesong i møte» dette året.

– Han er langt over det nivået han var da han først slo igjennom. Taktisk, teknisk, og det som har vært herlig å se med Raheem, er hvor moden han er. Han er fortsatt bare 19 år, men han har levert i store kamper, og han er et herlig talent.

Les også: Imponert over utviklingen til Sterling

Sterling har spilt i fem treningskamper denne sommeren, og fansen har latt seg imponere hver gang. Forrige helg storspilte han mot Borussia Dortmund på Anfield, og Rodgers ser stadig vekk hvor overrasket motstanderne blir:

– Folk ser på størrelsen hans, og de skjønner ikke hvor sterk han er. Farten han har, de intelligente kombinasjonene han er med på, og det faktum at han er villig til å løpe den andre veien også – måten han forsvarer seg på – er imponerende. Han har en veldig lys fremtid foran seg, sa Liverpool-sjefen etter generalprøven.