Hodesterke Cardiff

Brendan Rodgers er klar over at Cardiff utgjør en trussel i luftrommet, og spesielt på dødballer. Cardiff scorer 30 prosent av målene på headinger, og det er mest av lagene i Premier League.

- Klart de er en trussel i luftrommet, spesielt på dødballer, uttaler Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Steven Caulkner er en ung spiller jeg kjenner meget bra. Han er deres kaptein. Jeg hadde ham et år i Swansea, og han var fantastisk i luften. Han har god spenst, er meget kraftfull og sterk. Vi må være oppmerksomme på den statistikken.

- Forberedelsene er ikke forandret. Vi går til kampen etter en meget god seier på Old Trafford, men arbeidet denne uken har handlet om fokus på Cardiff.

- Det er like vanskelig under andre omstendigheter. Det er enda en bortekamp, vår tredje på rad, og det vil bli en utfordring på en annen måte. Vi har respekt for motstanderen, men vi har fokus på det vi skal gjøre. Vi skal være klare klokken 15 på lørdag.

- Jeg har vært der tidligere med Swansea. Det er en god atmosfære, og de har noen gode spillere. De vil se på alle sine hjemmekamper som en mulighet til å vinne.

- Vi må dra dit med samme mentalitet som vi har hatt i de to seneste bortekampene, og det er å være aggressive i presset uten ball og ønske å ha ballen når vi har den.

- Vi respekterer Cardiff som motstander, Vi skal selvsagt ikke ta noen friheter i våre forberedelser. Forberedelsene vil være de samme som mot Manchester United.

Kampen med Cardiff er den første av tre på en uke.
- Vår plan er å ta en kamp av gangen, og vi tenker selvsagt ikke på Sunderland eller Tottenham. Spillerne er meget profesjonelle. Vårt budskap er enkelt. Vi kan bare påvirke Cardiff-kampen. Sunderland er irrelevant nå.

- Vi må ha 100 prosent fokus på vår neste kamp. For spillerne er det ganske rett frem. De de forstår metodene og tenkemåten. De forbereder seg bra.