Hodgson lar seg ikke diktere av Rodgers

Roy Hodgson tilbakeviser at han hadde blitt bedt om å gi Daniel Sturridge ekstra treningspause. Spilleren var ivrig etter å gjennomføre økten han ble skadet på.

- Jeg kan ikke huske det. Vi skal undersøke med de andre medlemmene i staben, men jeg kan ikke huske at Daniel fortalte meg at han ikke ønsket å trene, uttaler Roy Hodgson til Daily Mirror.

- Det interessante med treningsøkten da Daniel ble skadet, var at han var ganske ivrig etter å delta fordi han var en så viktig del av den, og vi skulle forsøke å innarbeide et nytt spillesystem.

Englands landslagslege var på Melwood tidligere i uken, og det ble enighet om at Sturridge ikke ville bli klar til de kommende landskampene.

- La oss vente og se om han spiller i helgen. Hvis han gjør det, vil det ble et diskusjonstema.

Hodgson er misfornøyd med at det har blitt fremsatt at Rodgers hadde bedt ham om å hvile Sturridge i 48 timer etter kamp.

- Han ba meg aldri om det. Jeg ble aldri spurt om å gi spilleren 48 timer. Vi hadde mange to dagers restitusjoner i Brasil. Vi innså at det ga oss mindre treningstid. Hvis vi gir to dager fri før og etter kamp, vil det bli 20 treningsdager i løpet av de neste 18 månedene.

- Det var en muskelskade. Jeg forsøker ikke å være nonsjalant eller frasi meg ansvar. Langt der ifra. Hvis noen sier at jeg er det, så er det urettferdig. Du må være forsiktig med å si at skader er uunngåelig.

- Vi kunne ha gjort en helt annen treningsøkt eller Daniel kunne ha gjort en restitusjonsøkt som Brendan kanskje syntes var mer passende, men det ville ikke vært noen garanti for at skaden ville vært unngått.

- Jeg tror ikke det går en uke uten at managere klager over skadesituasjonen, men alle skadene skjer ikke med England.