Hvordan det er blitt fort Anfield

Kolo Toure forklarer hvorfor han mener at Liverpool har en så god statistikk på hjemmebane denne sesongen, og vektlegger atmosfære, manager og selvtillit.

- Anfield er et utrolig stadion, understreker den 32-årige midtstopperen. – Når lag kommer hit finner de det vanskelig å stoppe oss.

Liverpool har denne sesongen på 13 kamper på eget gress vunnet 11, samt spilt uavgjort mot Aston Villa og tapt mot Southampton. Lag som Manchester United, Everton og Arsenal er sendt hjem med halen mellom beina, og målforskjellen er imponerende 38-9.

- Vi vet at vi er virkelig sterke offensivt hjemme, men samtidig forsvarer vi oss også godt, fortsetter Kole Toure til Liverpoolfc.com.

- Manageren har fortalt oss at vi skal være fokuserte og ikke gjøre feil, da det kan sette laget under press. Hvis du spiller veldig bra foran egne fans kan det gjøre motstanderen litt redd.

- Når de kommer til ditt hjem, til ditt hus, da tror de at de kan komme til å bli satt under press og jeg mener vi har vist det hver gang.

- Vi vil forsvare oss og kjempe til siste slutt, og vi må berømme manageren som gjøre en veldig bra jobb. Siden han kom hit har man kunne se en forskjell.

- Vi har fått troen på at når vi spiller på Anfield da er vi virkelig sterke, og det er noe vi behøver å ta med oss i kamper på utebane.

- Arsenal var en fantastisk kamp for oss. Vi spilte så bra helt fra start til slutt og var virkelig konsentrerte. Martin scoret to fantastiske mål og laget arbeidet hardt helt i front som gjorde det lettere for oss.