Hyller kapteinen

Liverpools manager sier prestasjonen mot Leicester viser at Steven Gerrard fortsatt har mye å gjøre for de røde – bare de planlegger nøye hvor mange kamper 34-åringer takler i løpet av sesongen.

– Det var en enestestående opptreden av ham, og det var et strålende mål. En veldig god kamp, forteller Brendan Rodgers om Gerrard etter tirsdagens ligaseier.

Kapteinen sendte laget sitt i ledelsen etter sidebyttet på King Power Stadium, og han satte i gang angrepet som Jordan Henderson etter hvert scoret på mot slutten av oppgjøret.

Rodgers avfeier igjen ryktene om at han skal ha kommet på kant med Gerrard den siste tiden, og han påpeker at kun det sportslige ligger til grunn for at profilen får spille.

– Vi snakket sammen i går, bare for å bekrefte at vi ikke krangler med hverandre. Følelsene spiller ikke noen rolle når jeg tar ut laget. Jeg velger ham fordi jeg mener han fortsatt kan ha en skikkelig innflytelse på kamper, forklarer manageren.

– Enhver spiller, uansett hvor gode de er, kommer til en periode hvor de havner litt bakpå og nærmer seg slutten. Men han er ikke der ennå. Han er veldig viktig for oss.

Nordiren sier han er sikker på at scouseren kan fortsette å spille en stor rolle i kamper til tross for at han passerer 35 år idet sesongen rundes av.

– Men han er ikke 24 år lenger, og man må ta hensyn til det for spillere på den alderen. Det handler om å planlegge resten av sesongen, og det handler om å finne ut hvilke kamper han kan spille i.

Gerrard har spilt 19 av 21 kamper for de røde denne sesongen.